Acesta a fost cel mai mare vis al lui Marcel Toader. Afaceristul nu a mai apucat să şi-l îndeplinească

Acesta a fost cel mai mare vis al lui Marcel Toader. Afaceristul nu a mai apucat să şi-l îndeplinească © Foto: Facebook

Marcel Toader a murit la vârsta de 56 de ani şi a plecat cu un vis pe care nu a mai apucat să şi-l îndeplinească. Marcel Toader a vrut enorm să devină tatăl unei fetiţe.

Regretatul afacerist avea un singur copil, Maximilian, dintr-o relaţie care nu s-a materializat cu o căsnicie. Maximilian era lumina ochilor lui Marcel Toader. Acesta îl iubea cum nu se putea mai mult şi, de fiecare dată, avea doar cuvinte de laudă la adresa fiului său. 

Marcel Toader voia să aibă mai mulţi copii, însă cea mai mare dorinţă era aceea de a avea o fetiţă. Se gândise deja şi la numele pe care i-ar fi plăcut să-l poarte aceasta. Din păcate, visul său nu a apucat să se mai îndeplinească.

„Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învățat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. Eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, a declarat Marcel Toader în urmă cu ceva timp, potrivit informaţiilor din presă.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro