Mama lui Marcel Toader nu poate să-şi revină din şoc după ce i-a murit fiul. "Nu m-am gândit să pierd aşa o bunătate de copil"

Mama lui Marcel Toader nu poate să-şi revină din şoc după ce i-a murit fiul. "Nu m-am gândit să pierd aşa o bunătate de copil" © Foto: Spynews

Vestea că Marcel Toader a murit a şocat-o pe mama lui, care îl ştia bine. Femeia, în vârstă de 80 de ani, a înmărmurit de durere în momentul în care a aflat că fiul ei nu mai este.

Mai mult decât atât, toţi cei apropiaţi s-au ferit să-i dea vestea, ştiind de durerea pe care aveau să i-o provoace. O nepoată a fost cea care şi-a luat inima în dinţi şi care i-a spus acesteia tragedia care a avut loc. Într-un interviu pentru Antena Stars, mama lui Marcel Toader a povestit felul în care a primit vestea, dar şi cum au decurs lucrurile după ce a aflat de moartea fiului său.

"Eram sâmbătă după-amiază acasă şi m-a sunat nepoata. Am dat şi eu telefon după ce m-a sunat nepoata. A sunat, dar nu a răspuns nimeni. Am aşteptat puţin pentru că am crezut că mă sună. Am zis să dau drumul la televizor pe Antena Stars şi scria mare cu litere galbene, Marcel a făcut infarct şi a murit. Am aşteptat să apară şi al doilea scris am zis că este adevărat. Am avut înţepături în tot corpul, am zis că nu se poate. Am mers la o vecină, dar nu a îndrăznit să-mi spună. Vecina nu se putea stăpâni mai mult ca mine. O altă prietenă m-a sunat şi s-a dat în vorbă că plouă, ea ştia, dar nu a vrut să mă anunţe. M-a sunat apoi Raluca, mama lui Maximilian. Mi-a spus a murit Marcel. Nu m-am gândit să pierd aşa o bunătate de copil, m-a dus la toţi medicii. Când a fost în Franţa mi-a trimis medicamente. Avea grijă de mine", a spus mama lui Marcel Toader.

"Eu am sunat-o, am primit telefon de la o prietenă la zece minute după ce s-a întâmplat. M-au sunat peste 20 de persoane. Până la urmă am sunat-o. I-am spus, ai vorbit cu Marcel? Mi-a spus nu. I-am spus, uite, eu tot primesc mesaje că a murit Marcel. Şi atunci l-a sunat, nu a răspuns că deja se întâmplase şi apoi l-a sunat pe băiat şi i-a confirmat că a decedat", a spus verişoara lui Marcel Toader.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest