Dezvăluiri cutremurătoare. Cum a aflat Maximilian că tatăl lui, Marcel Toader, a murit

Dezvăluiri cutremurătoare. Cum a aflat Maximilian că tatăl lui, Marcel Toader, a murit © Foto: Spynews

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a povestit despre felul în care a aflat că tatăl său s-a stins.

Maximilian Toader a precizat că mai întâi i s-a spus că părintele lui a făcut un infarct, iar el a plecat imediat spre casa prietenilor acestuia. Din păcate, însă, a ajuns prea târziu, iar Marcel Toader nu a mai putut fi salvat. Maximilan promite, însă, că îi va asculta sfaturile tatălui său şi nu îl va dezamăgi.

"De la tata am învăţat să nu las capul jos niciodată şi nu vreau să-l las nici acum. Este un moment foarte greu în viaţa mea. Datorită mesajelor prietenilor m-am emoţionat şi de asta am spus că sunt mândru de tata. M-a sunat cel mai bun prieten al lui şi mi-a spus că este vorba de un infarct şi când am ajuns era prea târziu. A fost dorinţa mea şi a bunicii să îl înmormântăm la Constanţa, alături de tatăl lui. Îmi găsesc puterea în prietenii mei, în familie, în mesaje. M-au uimit oamenii care au venit aici, la capelă", a spus Maximilian Toader, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro