Nașa lui Marcel Toader a ajuns la capela Bellu. Declarații sfâșietoare, printre lacrimi: „A fost un om de tot respectul”. VIDEO PAPARAZZI

+2 click pentru
galerie

Nașa lui Marcel Toader a ajuns la capela Bellu. Declarații sfâșietoare, printre lacrimi: „A fost un om de tot respectul”. VIDEO PAPARAZZI © Spynews

În urmă cu doar câteva momente, nașa lui Marcel Toader a ajuns la capela cimitirului Bellu, acolo unde a adus și o coroană de flori în memoria regretatului său fin. 

La capela cimitirului Bellu, nașa lui Marcel Toader, îmbrăcată în haine de doliu, a ajuns în urmă cu doar câteva momente. Cu o coroană de flori, dar și cu durere în suflet, printre lacrimi, a oferit câteva declarații sfâșietoare. 

„Cine se aștepta la așa ceva... Nu suntem de aici...A fost un om de tot respectul, l-am respectat” a spus nașa lui Marcel Toader, pentru spynews.ro. 

Marcel Toader a murit

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro