Marcel Toader, ultimul drum spre casă! Sicriul cu trupul neînsuflețit a plecat spre Constanța. VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader, ultimul drum spre casă! Sicriul cu trupul neînsuflețit a plecat spre Constanța. VIDEO PAPARAZZI © arhivă

Este o zi grea pentru toți cei care l-au iubit pe Marcel Toader. În urmă cu doar câteva momente, sicriul cu trupul neînsuflețit al afaceristului a plecat spre Constanța, acolo unde mâine, regretatul Marcel Toader va fi înmormântat.

Marcel Toader va face azi ultimul drum spre casă, însă mama lui, în loc să se bucure că-l vede, va plânge cu lacrimi amare. În loc să vină acasă vesel pentru a-i povesti mamei sale ce s-a mai întâmplat, afaceristul se întoarce în comuna natală între 4 scânduri.

Maximilian Toader a fost extrem de atent cu toate procedurile pentru pregătirea înmormântării tatălui său, iar în urmă cu câteva momente, mașina morturară în care s-a pus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader, dar și zeci de coroane cu flori a plecat spre Constanța. 

Alături de Maximilian Toader au fost câțiva prieteni buni de-ai tatălui său, care l-au încurajat pe fiul afaceristului și l-au îmbrățișat. 

Marcel Toader a murit

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro