Două cântărețe de la noi, la un pas de moarte în urmă cu puțin timp: ”Mă gândeam la sfârşit. Eu mi-am luat la revedere de la toate neamurile”

+2 click pentru
galerie

Două cântărețe de la noi, la un pas de moarte în urmă cu puțin timp: ”Mă gândeam la sfârşit. Eu mi-am luat la revedere de la toate neamurile” © arhiva

Nicoleta Voica și Mariana Ionescu Căpitănescu au trecut prin clipe de coșmar în timp ce se deplasau într-un concert în afara țării. Avionul cu care trebuiau să ajungă la concert a întâmpinat câteva probleme din cauza unei furtuni, iar pe tot parcursul zborului cele două cântărețe au stat cu sufletul la gură. 

Clipe de coșmar pentru Mariana Ionescu Căpitănescu și Nicoleta Voica. Cele două cântărețe de muzică populară, apreciate foarte mult în țară noastră, trebuiau să ajungă la un concert în afară, însă au crezut că nu vor mai ajunge.

Din cauza unei furtuni din timpul zborului, artistele au stat cu sufletul la gură și au avut extrem de multe emoții, deoarece avionul părea că nu mai este sub control. 

”Nu ştiam la ce să mă gândesc mai întâi, deci chiar mă gândeam la sfârşit. Eu mi-am luat la revedere de la toate neamurile, deja gata, m-am şi văzut în coşciug”, a spus Nicoleta Voica într-un interviu la Antena Stars. 

”Eu m-am uitat că e asta mi s-a făcut şi rău, m-am uitat şi aveai impresia, deci aşa se balansa îmcât aveai impresia că atât de puternică era acea presiune a aerului, a vântului, încât nu dădea voie avionului pur şi simplu să se lase pe..”, a adăugat și Mariana Ionescu Căpitănescu 

Toți pasagerii de la bordul aeronavei au trăit clipe pe care nu le vor uita niciodată, iar la un moment dat unul dintre ei, povestesc cântărețele, chiar a început să plângă și să se roage. 

După multe minute în care au crezut că nu vor mai ajunge la destinație, cântărețele au coborât din avion tefere și nevătămate, dar cu o experiență pe care cu siguranță nu o vor uita prea curând. 

”De acum înainte cu zborurile nu o să mai fiu aşa, aşa de relaxată, ştii?
Cred că mă interesez cum e vremea pe unde mă duc. Eu o să mă interesez cum e vremea pe unde mă duc, până acum mă interesam cum e acolo de unde plec, acum o să mă interesez şi cum e acolo.”
, a mai spus Mariana Ionescu Căpitănescu după ce a trăit clipele greu de imaginat. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro