Ce transformare! Nicoleta Voica a dat jos 35 de kilograme şi îi mulţumeşte soţului pentru schimbare

+3 click pentru
galerie

Ce transformare! Nicoleta Voica a dat jos 35 de kilograme şi îi mulţumeşte soţului pentru schimbare © Facebook

În vârstă de 63 de ani, Nicoleta Voica îşi lasă fanii fără cuvinte. Cunoscuta cântăreaţă parcă întinereşte, mai ales după operaţia de micşorare a stomacului, dar şi după ce şi-a găsit sufletul pereche şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

În ultima perioadă, Nicoleta Voica s-a schimbat radical din punct de vedere fizic. Slăbise după operaţie, însă acum pare şi mai slabă şi susţine că totul este datorită soţului ei. Alin are grijă ca soţia lui să mănânce sănătos şi să aibă mesele la aceleaşi ore pentru aşi putea mnenţine silueta.

"Nu fac sport, dar soţul meu mă ajută datorită cunoştinţelor despre nutriţie pe care le are. El a trăit mereu aşa, dovadă că nu s-a îngrăşat, nu are probleme de sănătate, este un tip foarte organizat. Avem o mică fermă, o livadă, şi putem spune că toate alimentele noastre sunt bio şi, cel mai important, respect cele trei mese. Dimineaţa ne facem un suc din smochine şi din alte fructe pe care le avem în casă, apoi bem cafeluţa cu miere. 

(...) Am întotdeauna grijă la cantităţi. Cât despre hidratare, pot să spun că am exclus sucurile acidulate şi beau doar apă", a spus Nicoleta Voica pentru click.ro.

Nicoleta Voica a fost printre primele vedete de la noi care şi-au pus silicoane. Nu a făcut intervenţia în ţară, ci în America. Nu le-a schimbat niciodată de atunci, dar merge anual la control pentru a se asigura că totul este bine. 

"Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva", a spus Nicoleta Voica.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro