Draga Olteanu Matei îndeamnă românii să aibă curaj și credință: „Altă soluție nu avem”

Draga Olteanu Matei îndeamnă românii să aibă curaj și credință: „Altă soluție nu avem” © arhivă

În plină pandemie de coronavirus, actrița Draga Olteanu Matei îi îndeamnă pe români să aibă curaj și să creadă că această situație poate fi trecută cu bine, cât mai repede, dacă sunt respectate recomandările autorităților. 

Mesajul actriței Draga Olteanu Matei pentru români 

Draga Olteanu Matei a transmis, printr-o intervenție telefonică, tuturor românilor, un mesaj. Actrița spune că întregul popor trebuie să-și facă curaj și să creadă cu toată ființa că vom trece cu bine peste epidemia de coronavirus. 

De asemenea, Draga Olteanu Matei a precizat că „altă soluție nu avem” și că trebuie să ascultăm toate sfaturile pe care le primim de la autoritățile competent, în acaestă situați. e

„Noi trebuie să ne facem curaj şi să credem că putem să învingem că dacă ne îndoim... Dacă stăm să ne gândim bine, sigur că vom face asta. Altă soluţie nu avem. Trebuie să ascultăm toate sfaturile care ni se dau în legătură cu aşa ceva”, a declarat Draga Olteanu Matei la Antena3. 

Alertă extremă. Mesaj Ro-Alert, sâmbătă, 21 martie

În aceeași zi, autoritățile române au trimis un mesaj prin sistemul Ro-Alert. 

„Respectați recomandările pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus Covid-19. Rămâneți în casă, pe cât posibil! Evitați contactul direct sau apropiat cu alte persoane! Mențineți distanța de minimum 2 m față de ceilalți! Nu atingeți suprafețele pe care au pus mâna și alte persoane! Feriți-vă de zonele aglomerate! Spălați-vă pe mâini cât mai des posibil! Nu vă atingeți cu mâinile fața, nasul, gura sau ochii! Asigurați-vă că regulile sunt respectate și de vârstnici. Ei sunt cei mai expuși îmbolnăvirii! INFORMAȚI-VĂ: https://stirioficiale.ro/”, este mesajul transmis prin sistemul Ro-Alert. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro