VIDEO / Dragoș atacă, Ionuț Dolănescu îi închide gura: "Pentru mine ca frate este nul"

Dragos si Ionut Dolanescu © Arhiva

În urmă cu puțin timp, războiul dintre frații Dolănescu a reînceput. Chiar dacă procesul legat de averea tatălui lor, Ion Dolănescu, s-a terminat, Ionuţ Dolănescu şi Dragoş arată că nu au îngropat securea războiului, iar între ei încă arde un foc mocnit.

După ce Dragoș Dolănescu a spus despre fratele său că nu are multe cuvinte în dicționar, acum Ionuț a contraatacat și a lămurit situația dintre el și fratele său. 

"Război este putin prea mult spus, războiul între noi s-a încheiat anul trecut. Averea s-a împărțit în mod egal, scandalul este alimentat de o jurnalistă, a vrut să mă provoace. El pentru mine ca frate și om este nul, poate să devină și președinte în Costa Rica, asta nu schimbă cu nimic relația dintre noi. Caraterul lui nu are nici o valoare pentru mine, chiar dacă este în politică. Acest scandal e alimentat de o jurnalistă. Eu nu sunt supărat pe nimeni și nu am nimic de împărțit cu nimeni. Să aibă mai mult repsect pentru mine că sunt mai mare și am plătit 100.000 de euro pentru a sta în casa părintească. S-a încheiat tot, avem de împărțit două locuri de veci. Dacă nu aș fi fost băiatul lui Ion Dolănescu aș fi fost al Mariei Ciobanu, altă celebritate a muzicii populare. Eu cânt de la 9 ani, lumea mă iubește pentru ceea ce sunt. El înainte să moară tata îmi spunea <<săru-mana frate>>, tot ce s-a făcut în memoria tatălui meu doar eu am făcut." , a spus Ionuț Dolănescu, la "Star Magazin". 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro