Războiul dintre fraţii Dolănescu nici pe departe să se fi încheiat. Ionuţ, vorbe grele la adresa lui Dragoş

Ionuţ şi Dragoş Dolănescu, fiii regretatului Ion Dolănescu © Foto: Arhivă

Chiar dacă procesul legat de averea tatălui lor, Ion Dolănescu, s-a terminat, conflictul dintre Ionuţ Dolănescu şi Dragoş Dolănescu, fratele său, nu pare să dea semne de finalizare. Ionuţ Dolănescu şi Dragoş arată că nu au îngropat securea războiului, iar între ei încă există un foc mocnit.

Spunem asta ca urmare a celei mai recente declaraţii făcută de artistul de muzică populară. Întrebat cu privire la starea profesională a fratelui său, Dragoş fiind ales deputat în ţara mamei sale, Costa Rica, reacţia lui Ionuţ Dolănescu a fost destul de dură. Acesta şi-a numit fratele "nulitate", spunând că nu are nevoie de el, potrivit informaţiilor din presă.

În replică la declaraţia fratelui său, nici Dragoş Dolănescu nu a fost mai blând. Dragoş a ţinut să puncteze că a ales această carieră în ţara natală a mamei sale pentru că a vrut să o ia de la zero şi să nu-şi lege numele de cel al tatălui său, aşa cum a făcut Ionuţ. Totodată, Dragoş Dolănescu şi-a înţepat fratele spunând că dacă acesta nu avea un nume atât de greu în spate ar fi trebuit să aibă foarte mult talent pentru a ajunge atât de cunoscut cum este astăzi.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro