VIDEO / Ileana Constantinescu, condusă pe ultimul drum. Ionuţ Dolănescu încă nu-şi revine. "A fost ca o a doua mamă"

+3 click pentru
galerie

Ionuţ Dolănescu, relaţie deosebită cu Ileana Constantinescu © Facebook

Ileana Constantinescu a fost condusă, sâmbătă, pe ultimul drum. Îndrăgita interpretă de muzică populară a fost înmormântată, de la slujbă nelipsind Ionuţ Dolănescu, cel care a şi găsit-o pe Ileana Constantinescu moartă în casă.

Ionuţ Dolănescu a vorbit despre pierderea suferită, precizând că familia sa a avut o relaţie extrem de apropiată cu Ileana Constantinescu, pe care el o consideră o a doua mamă.

"Joi pe la prânz, l-am trimis pe unchiul meu Constantin, i-am bătut la uşă, nu răspundea, am chemat o echipă SMURD, Pompierii şi din nefericire am găsit-o moartă în casă. Tind să cred că a murit în somn. A iubit-o Dumnezeu şi nu s-a chinuit. Pentru noi e dureros că o văzusem înainte cu câteva zile de ziua ei, de Sfinţii Constantin şi Elena. A fost într-o vervă extraordinară, le-a cântat invitaţilor. Pentru mine a fost ca o a doua mamă. Ea m-a înscris la liceul de muzică, mai apoi la Conservator. Era nelispită de la petrecerile din casa tatălui meu. Era şi vecină. Este o emblemă a muzicii populare româneşti. Ultima dată am avut şansa să cânt alături de domnia sa de ziua fetiţei mele,  pe 13 mai, am dat o petrecere la tata acasă, în care a fost invitată de onoare", a spus Ionuţ Dolănescu la o emisiune tv.

 

Ileana Constantinescu, interpreta de muzică populară care i-a fost prietenă bună lui Ion Dolănescu, s-a stins din viață şi a fost găsită fără suflare, în propria locuinţă, de Ionuţ Dolănescu care, alertat de cântăreţul Tiberiu Ceia, a mers la Ileana Constantinescu acasă. Artista era foarte bună prietenă cu întreaga familie a lui Ion Dolănescu și exista o conexiune specială între ei, iar faptul că nu a răspuns la telefon când a fost sunată l-a alertat imediat pe Ionuţ Dolănescu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro