Dragoș Săvulescu a fost eliberat din închisoare, după ce s-a predat în urmă cu puțin timp

Dragoș Savulescu a fost eliberat din închisoare, după ce s-a predat în urmă cu puțin timp © arhiva

După ce în urmă cu puțin timp Dragoș Săvulescu s-a predat autorităților din Napoli, acum potrivit unor surse Antena Stars, fostul acționar de la Dinamo a fost eliberat. 

Dragos Săvulescu, fostul acționar de la Dinamo, a fost condamnat în luna febuarie a anului 2019 la cinci ani de închisoare privind dosarul Retrocedărilor. Atunci bărbatul a ales să părăsească țara și a fost dat în urmărire internațională. 

Pe 13 ianuarie 2020, în urmă cu două săptămâni, după aproape un an de când a fost condamnat la închisoare, Dragoș Săvulescu s-a predat autorităților din Napoli, însă acum potrivit Antena Stars, fostul acționar de la Dinamo a fost eliberat. Se pare că bărbatul mărturisește că în Italia este victima sistemului din România, iar acum rămâne de văzut dacă aceasta va fi extrădat în țara noastră. 

Instanța din Italia a decis să-l elibereze fără să-i impună condiții, iar părăsirea arestului s-a făcut fără ca fostul acționar să plătească vreo cauțiune, potrivit acelorași surse. 

Dragoș Săvulescu,fostul acționar de la Dinamo,  a făcut parte dintr-un grup infracţional  care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro