Situație fără precedent la o emisiune tv! Prezentatorul, forțat să schimbe platoul!

+3 click pentru
galerie

Situație fără precedent la o emisiune tv! Prezentatorul, forțat să schimbe platoul! © captură video

Emisiunea „Dragoste fără secrete” cel mai tare experiment de televiziune a făcut o schimbare de ultimă oră! Frumoasa mdoeratoare Iuliana Călinescu a fost nevoită să renunțe la platou și să fie mai mult alături de participanți, din cauza disputelor aprinse dintre aceștia, din ultimele ore. 

Faptul că Nicoleta și Mădălin și Alexandru și Mădălina s-au certat foarte rău ieri și au ieșit la suprafață detalii picante din viața acestora a determinat-o pe Iuliana Călinescu, gazda emisiunii „Dragoste fără secrete” să ia o decizie de ultimă oră. 

„Datorită celor întâmplate aseară și astăzi, din cauza conflictului vostru am hotărât ca de azi înante să fiu alături de voi, seara. De cum încolo ne vom vedea aici de la 18:45 și vom sta împreună. Vom discuta privindu-ne în ochi și spunându-ne, cu demmnitate, ce gândim. Suntem într-o competiție, suntem oameni maturi, știm ce simțim, aș vrea să vă uitați unul la celălalt și să spuneți tot ceea ce vreți să spuneți” a spus Iuliana Călinescu, vizibil deranjată de cele întâmplate. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest