Drama fără margini a lui Ruby. Cântăreața a fost părăsită de părinți în copilărie

+3 click pentru
galerie

Drama fără margini a lui Ruby. Cântăreața a fost părăsită de părinți în copilărie © Instagram

Este îndrăgită de mulți oameni și face furori oriunde se duce. Ruby este o artistă foarte iubită, care debordează de pozitivism și voie bună, însă nu mulți știu că în spatele zâmbetului larg se ascunde o adevărată dramă.

Ruby este totdeauna veselă, zâmbăreață și energică, însă artistă a trăit o adevărată dramă în copilărie, atunci când a fost părăsită de părinți pe când avea doar trei ani. Părinții lui Ruby s-au hotărât să plece în Italia, pentru a îmbunătăți starea materială a familiei, însă Ruby a suferit enorm.

Se spune că banii nu vor înlocui niciodată vorbele calde ale mamei sau un sfat din partea tatăi. Artista nu a avut parte de cei mai frumoși ani în copilărie. 

După 11 ani au divorțat

După ce părinții au luat calea Italiei, Ruby a fost lăsată în grija bunicilor. De altfel, toate rudele de la Medgdia s-au asigurat că artistei nu îi lipsește nimic și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a se simți iubită. La scurt timp după ce s-au mutat în Italia, părinții lui Ruby au divorțat.

"Nu mi-a fost uşor cât am fost copil... având în vedere faptul că ei munceau în străinătate pentru mine... oarecum îi vedeam în concedii. Am trecut peste, i-am înţeles şi pe ei  şi sunt fresh şi mă bucur că sunt fericiţi amândoi", explica Ruby în urmă cu câţiva ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro