Dramă fără margini pentru Adrian Minune! "Este mutilat pe viață"

Dramă fără margini pentru Adrian Minune! "Este mutilat pe viață" © Arhiva

Adrian Minune este unul dintre cei mai apreciați maneliști, are evenimente pe bandă rulantă, iar banii vin "pachete, pachete", cum ar spune versurile unei celebre melodii.

Unde mai pui că manelistul este împlinit și pe plan personal, are o familie frumoasă și este un bunic tare mândru, care se laudă ori de câte ori are ocazia cu minunea lui de nepoțică, Sofia Maria Rossa. Ei bine, în urmă cu mulți ani, pe vremea când era doar un copil, Adrian Minune a fost la un pas să își piardă un deget de la o mână, fiind mușcat extrem de rău de un câine.

Manelistul a povestit, pe larg, incidentul și spune că s-a speriat foarte tare și a crezut că va rămâne mutilat pe viață. Manelistul își aduce aminte cu spaimă acea întâmplare, dar este recunoscător că a scăpat cu bine și nu a rămas cu semne permanente.

La un pas să își piardă un deget

Adrian Minune avea doar patru ani când a fost mușcat de câine și povestește că cea care l-a dus de urgență la medic a fost mătușa lui și a avut mare noroc că rana nu a fost mult mai gravă.

„La vârsta de 4 ani, pe timpul răposatului Ceașcă se obișnuia ca în pragul sărbătorilor de iarnă să ni se dea pomul de iarnă, cadouri de sărbători și bunica mea m-a lăsat să merg singur la grădiniță, pentru că era aproape...și aveam niște pantofiori din lac, m-am sprijinit de un gard să mă șterg pe pantofi de noroi. Un câine a venit și m-a mușcat de deget foarte tare, mi-a secționat degetul, se mai ținea într-o pieliță...

Este mutilat pe viață...m-am speriat, țâșnea sângele, am fugit spre casă. Mătușa mea m-a luat în brațe, am fugit la dispensar, mi-au dat cu apă oxigenată și cu rivanol, mi-a pus degetul la loc. Osul era rupt, dar s-a sudat....a crescut unghia aiurea. Se vede aici să s-a lipit așa cum a dat Dumnezeu. Am mai pățit după aceea ca 4-5 câini să mă pună jos, la câșțiva ani și apoi mare, eram cu Dan Armeanca la un hotel” a povestit Adrian Minune, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro