Drama lui Dorian Popa. De ce nu a mai vorbit cu tatăl său: "Aveam vreo 15 ani când..." / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Drama lui Dorian Popa. De ce nu a mai vorbit cu tatăl său: "Aveam vreo 15 ani când..." © arhivă

Este mereu cu zâmbetul pe buze şi pus pe glume, însă copilăria lui Dorian Popa nu a fost una liniştită. Din cauza neînţelegerilor şi separărilor repetate dintre părinţii lui, artistul a avut de suferit.

Cu toate că el şi fratele lui au încercat să înţeleagă situaţia dificilă din familia lor, divorţul părinţilor i-a afectat şi au încercat să fie alături de mama lor, dar şi de tatăl lor. Numai că, acest lucru nu s-a putut întâmpla.

"Aveam vreo 15-16 anişori şi lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei... Încercam doar să ne înţelegem ce se întâmplă şi să ne iubim ambii părinţi. În momentul în care am devenit şi eu major lucrurile au devenit mai serioase pentru că nu mai eram noi implicaţi în mod direct", a povestit Dorian Popa, conform Antena Stars.

Artistul i-a mulţumit mereu mamei lui pentru educaţia pe care i-a oferit-o şi pentru că i-a fost mereu alături. 

"Am decis să-i luăm partea mamei pentru că mama mea nu ne spusese nimic de rău despre tatăl meu... El şi-a dorit asta. Am încercat să fim cât s-a putut de înţelegatori cu tatăl nostru, însă el s-a opus vehement relaţiei dintre noi şi mama noastră", a dezvăluit artistul.

Dorian Popa nu a uitat nici de boacănele pe care le făcea în copilărie şi mai ales de pedepsele pe care le primea după şedinţele cu părinţii de la şcoală. Şi nu ieşea în evidenţă doar la şcoală, ci şi la petreceri! Căci artistul nu s-a ferit să le arate fanilor cele mai frumoase şi amuzante imagini cu el, de atunci.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro