Ce pedeapsă a primit Dorian Popa în copilărie! L-a urmărit toată viaţa. "Mă mai altoia uneori"

+3 click pentru
galerie

Ce pedeapsă a primit Dorian Popa în copilărie! L-a urmărit toată viaţa. "Mă mai altoia uneori" © Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiţi artişti de la noi din ţară. Mereu cu zâmbetul pe buze şi plin de energie, cântăreţul este o prezenţă inedită de fiecare dată. Copilăria a fost una plină de peripeţii şi puţini sunt cei care ştiu ce pedepse primea domnul Hâtz, atunci când era mic! 

Dorian Popa nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artist desăvârşit şi cel mai râvnit bărbat din România, cântăreţul se bucură de un succes colosal în domeniul muzicii şi nu numai. De curând, a devenit şi om de afaceri, deschizându-şi propriul magazin de haine, într-un mall din Bucureşti.

Majoritatea vedetelor fac totul felul de peripeţii în copilărie, şi printre cei care au fost neastâmparaţi atunci când erau mici, se numără şi Dorian Popa. Artistului nu-i prea plăcea cartea, ce-i drept şi nu a ezitat să recunoască asta.

Într-o discuţie despre "mamişor", domnul Hâtz a povestit despre cum era pedepsit în copilărie, din cauza faptului că nu învăţa. Toate lucrurile prin care a trecut atunci când era mic l-au întărit pe cunoscutul cântăreţ, care astăzi este unul dintre cele mai consacrate nume din lumea mondenă.

„Am chinuit-o puțin aşa. Învățam şi de frică…dacă pleca de la şedință supărată, BANG. Eu consider că educația trebuie să fie un pic spartană. Mă mai altoia din cand in cand.”, a povestit el. 

A ajuns pe mâinile medicilor

Dorian Popa este foarte activ pe contul de Instagram, acolo unde îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. La fel a făcut şi acum, postând mai multe filmuleţe la InstaStory, de pe patul clincii în care se afla, povestindu-le că urmează să îi fie administrată o seringă. 

"Pentru umărul meu bolnăvior domn doctor are întotdeauna o rezolvare. Bine, nu vă speriaţi de seringa aia de cal... că aia e doar o glumă. După aia scoate una de un mililitru", a spus artistul, pe reţelele de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro