Drama lui Florin Pastramă nu se va încheia niciodată! Afaceristul merge des la mormântul tatălui său împreună cu Brigitte pentru a-și alina suferința ”Te iubim mult”

+3 click pentru
galerie

Drama lui Florin Pastramă nu se va încheia niciodată! Afaceristul merge des la mormântul tatălui său împreună cu Brigitte pentru a-și alina suferința ”Te iubim mult” © arhiva

Acum este mereu cu zâmbetul pe buze, însă Florin Pastramă, soțul lui Brigitte a trăit o adevărată dramă care încă continuă și-n prezent și peste care nu poate trece. Afaceristul și-a pierdut tatăl în urmă cu mai mulți ani, iar acum merge cât de des poate la mormântul său pentru a-i duce o floare.

Chiar dacă acum pare a fi un om cu adevărat fericit, lângă o soție frumoasă și căruia îi dedică toată dragostea, Florin Pastramă nu a fost tot timpul așa, iar în sufletul său a rămas un gol imens după ce tatăl său s-a stins din viață, în urmă cu aproape 12 ani. 

Șocul morții părintelui a fost unul imens pentru afacerist, mai ales că tatăl său a murit din cauza unui infarct, iar familia niciodată nu a știut că bărbatul avea probleme cu inima care să-l fi afectat. Din păcate, vestea că și-a pierdut omul de sprijin a picat ca un trăsnet pentru soțul lui Brigitte, iar astăzi trauma încă nu a trecut. 

Acum și-a găsit fericirea în brațele soției sale, iar cu ea poate trece peste bune și rele și tot cu ea împarte tot ce au împreună, însă niciodată nu-l va uita pe bărbatul important din viața sa și pe care l-a pierdut mult prea devreme. 

Florin Pastramă merge cât se poate de des la mormântul părintelui pentru a-i aprinde o lumânare, dar și pentru a-i duce o floare, iar astăzi a fost chiar alături de soția sa. Acesta a făcut un selfie de la locul de veci, iar fanii l-au criticat pentru acest lucru, însă doar el știe ce simte în aceste momente și cât de greu îi este fără părintele său.

”Dumnezeu să îl odihnească în pace ! Pe 29.06.2020 se fac 12 ani fară tine! Te iubim mult 🙏❤️”, a scris Florin Pastramă pe pagina sa de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro