Drama lui Vali Vijelie. De ce nu-şi sărbătoreşte niciodată ziua de naştere

+3 click pentru
galerie

Drama lui Vali Vijelie. De ce nu-şi sărbătoreşte niciodată ziua de naştere © arhivă

Vali Vijelie este unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de la noi şi, deşi îl ştie toată ţara, puţini ştiu ce se întâmplă în culise. Viaţa artistului a fost marcată de mai multe momente cutremurătoare, unul dintre ele devenind motivul pentru care nu-şi mai sărbătoreşte ziua de naştere în niciun an.

Este celebru, are o situaţie financiară bună, este căutat pentru talentul său muzical, dar viaţa nu a fost deloc uşoară pentru Vali Vijelie. Deşi este în atenţia tuturor, artistul a ştiut să păstreze bine doar pentru el şi apropiaţi câteva lucruri din viaţa personală. Printre acestea se numără şi drama care l-a marcat în adevăratul sens al cuvântului.

În urmă cu ceva timp, Vali Vijelie a explicat de ce nu-şi sărbătoreşte ziua de naştere, şocând întreaga ţară. Se pare că mama artistului a murit chiar în ziua în care el trebuia să se sărbătorească! În loc de petrecere cu familia şi prietenii, în acel an, Vali Vijelie şi-a petrecut ziua de naştere plângându-şi pierderea. 

Mama lui Vali Vijelie s-a stins din viaţă chiar de ziua lui, motiv pentru care, de atunci, cântăreţul preferă să facă cu totul altceva în fiecare an numai să nu petreacă! 

„Mi-aduc aminte… tocmai voiam să fac inaugurarea la casă. Și-am zis: Mamă o fac de ziua mea, îmi fac și ziua. Și vreau să fii tu acolo, în capul mesei. Exact de ziua mea i s-a făcut rău și am dus-o la spital. Au băgat-o la reanimare și… Eu de atunci nu-mi mai fac ziua mea de naștere.Eu ori cânt, ori fac cu totul altceva. Dar nu-mi fac ziua”, povestea Vali Vijelie în trecut.

Nu a fost singurul moment greu prin care a trecut Vali Vijelie. Într-un an, de Sfântă Mărie, a murit tatăl său. Apoi, după ce l-a condus pe ultimul drum, a fost nevoit să plece la cântare. Pentru că avea un contract semnat, nici nu a putut rămâne la pomană, situaţie pe care o regretă şi acum. 

„Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, mai spunea Vali Vijelie.

De asemenea, Vali Vijelie şi-a pierdut şi fratele de doar 16 ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro