Fiica lui Vali Vijelie, înșelată de iubit! "Păcat că uneori antrenamentul se laudă"

+3 click pentru
galerie

Fiica lui Vali Vijelie, înșelată de iubit! "Păcat că uneori antrenamentul se laudă" © Instagram

Puțin trecută peste vârsta majoratului, fiica lui Vali Vijelie pare să se lovească de o problemă des întâlnită de fetele de vârsta ei. Potrivit informațiilor date de ea pe rețelele de socializare, Cati ar fi fost înșelată de iubit.

Cati, fata cunoscutului cântăreț Vali Vijelie, a publicat mai multe mesaje pe pagina sa, acolo unde a avut o discuție cu prietenii despre infidelitate. Potrivit spuselor ei, ar fi aflat că iubitul ei s-a lăudat cu fapta sa, motiv pentru care, cel mai probabil, a pus stop relației. 

"De ce toți bărbații înșală?", a întrebat ea. "Bărbații nu înșală, fac antrenament să nu uite ce au de făcut acasă", i-a răspuns cineva de pe rețelele de socializare, însă discuția nu s-a oprit aici. 

"Păcat că uneori antrenamentul se laudă și aude iubita", ia răspuns Cati. 

La o simplă privire aruncată pe pagina lui Cati, se poate observa ușor că au dispărut pozele cu iubitul ei. Le-a păstrat doar pe cele cu ea. 

Vali Vijelie se mândrește peste tot cu fata lui. Cunoscutul artist e foarte fericit de faptul că tânăra a învățat foarte bine la școală și nu a ieșit din cuvântul ei. Mai mult decât atât, după ce a luat permisul, Vali Vijelie i-a cumpărat o mașină deloc ieftină, dar i-a pus o condiție: să nu o parcheze în fața școlii. "I-am cumpărat o maşină fetei mele. Dar i-am spus să nu o parcheze acolo, la şcoală, ci mai departe. I-am zis: nu e a ta. E cadou de ziua ta. I-am explicat că un profesor munceşte o viaţă întreagă şi nu îşi permite o maşină aşa", spunea Vali Vijelie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest