Drama neștiută a unui mare artist de la noi. A ajuns pe mâinile medicilor și a fost operat la față: „Am ajuns la urgență”

+3 click pentru
galerie

Drama neștiută a unui mare artist de la noi. A ajuns pe mâinile medicilor și a fost operat la față: „Am ajuns la urgență” © Instagram.com

Este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, îl asculți la radio, îl vezi la tv și pe rețelele de socializare, acolo unde pare a fi cel mai fericit om. Cu toate acestea, ascunde o dramă de care nu multă lume știe. 

Îl asculți peste tot: la radio, la tv și la evenimente este cel care întreține atmosfera. Mai mult, în cluburi este cel care face oamenii să vibreze odată cu muzica lui. Cu toate acestea, ascunde o dramă de care nu mulți oameni știu. Mike Diamondz, căci despre el este vorba, a trecut prin clipe cumplite. 

Îndrăgitul artist a ajuns de urgență pe mâinile medicilor și a fost nevoie să se opereze la față, după ce i s-a infectat un coș și s-a ales cu o umflătură de toată frumusețea. În direct pentru Antena Stars, în urmă cu un an, Mike Diamondz a povestit totul despre episodul neplăcut prin care a trecut, dar și cum a decurs operația.

"Fiind cald, nu am dormit în ultima vreme, mi s-a infectat un cos și am ajuns la urgență. A fost o operație lungă, este a doua de acest gen, am mai făcut una vara trecută” a spus Mike Diamondz, într-o intervenție telefonică avută la Antena Stars, anul trecut. 

Mike Diamondz, surprins în tandrețuri cu Anna Lesko

În urmă cu ceva timp, Mike Diamondz a intrat în atenția presei după ce s-a spus că s-ar fi sărutat cu Anna Lesko, într-un club din Capitală. Invitat în această vară la „Star la Mare Fitză”, artistul a mărturisit că Anna Lesko este o femeie foarte frumoasă și dacă va fi ca între cei doi să se dezvolte o poveste de iubire, nu va spune nu.

Cu toate acestea, nu s-a concretizat nicio relație între cei doi, iar Mike Diamondz a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa focoasei șatene. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro