Drama neștiută a unui mare artist de la noi. A ajuns pe mâinile medicilor și a fost operat la față: „Am ajuns la urgență”

+3 click pentru
galerie

Drama neștiută a unui mare artist de la noi. A ajuns pe mâinile medicilor și a fost operat la față: „Am ajuns la urgență” © Instagram.com

Este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, îl asculți la radio, îl vezi la tv și pe rețelele de socializare, acolo unde pare a fi cel mai fericit om. Cu toate acestea, ascunde o dramă de care nu multă lume știe. 

Îl asculți peste tot: la radio, la tv și la evenimente este cel care întreține atmosfera. Mai mult, în cluburi este cel care face oamenii să vibreze odată cu muzica lui. Cu toate acestea, ascunde o dramă de care nu mulți oameni știu. Mike Diamondz, căci despre el este vorba, a trecut prin clipe cumplite. 

Îndrăgitul artist a ajuns de urgență pe mâinile medicilor și a fost nevoie să se opereze la față, după ce i s-a infectat un coș și s-a ales cu o umflătură de toată frumusețea. În direct pentru Antena Stars, în urmă cu un an, Mike Diamondz a povestit totul despre episodul neplăcut prin care a trecut, dar și cum a decurs operația.

"Fiind cald, nu am dormit în ultima vreme, mi s-a infectat un cos și am ajuns la urgență. A fost o operație lungă, este a doua de acest gen, am mai făcut una vara trecută” a spus Mike Diamondz, într-o intervenție telefonică avută la Antena Stars, anul trecut. 

Mike Diamondz, surprins în tandrețuri cu Anna Lesko

În urmă cu ceva timp, Mike Diamondz a intrat în atenția presei după ce s-a spus că s-ar fi sărutat cu Anna Lesko, într-un club din Capitală. Invitat în această vară la „Star la Mare Fitză”, artistul a mărturisit că Anna Lesko este o femeie foarte frumoasă și dacă va fi ca între cei doi să se dezvolte o poveste de iubire, nu va spune nu.

Cu toate acestea, nu s-a concretizat nicio relație între cei doi, iar Mike Diamondz a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa focoasei șatene. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro