Mike Diamondz a reconstituit momentul în care s-a sărutat cu Anna Lesko. Cum au stat, de fapt, lucrurile între cei doi

Mike Diamondz a reconstituit momentul în care s-a sărutat cu Anna Lesko. Cum au stat, de fapt, lucrurile între cei doi © Captură

Numele lui Mike Diamondz a stat pe buzele tuturor, în ultimele zile, după ce s-a speculat că el este motivul despărţirii dintre Anna Lesko şi DJ Vinnie, duipă opt ani de relaţie.

Mike Diamondz, sărut pasional cu Anna Lesko

Artistul şi frumoasa moldoveancă de peste Prut au fost surprinşi sărutându-se în club, iar la puţin timp după acest moment, Dj Vinnie a confirmat separarea de mama copilului său. După episodul cu Anna Lesko, Mike Diamondz a fost invitat la Star la Mare Fitză, acolo unde a vorbit despre cele întâmplae.

Mike Diamondz a reconstituit momentul în care s-a sărutat cu Anna Lesko

Chiar dacă artistul a negat că ar fi fost ceva între el şi focoasa blondină, Mike Diamondz a acceptat în cele din urmă că facă o reconstituire a momentului la iniţiativa lui Nasrin, simpatica prezentatoare de la Antena Stars. Între cei doi a existat chiar şi un schimb de replici amuzante, Nasrin interpretând într-un fel excepţional rolul Annei Lesko.

"Ce faci, Mike? Eu ard în flăcări", a spus Nasrin, în timp ce o imita pe Anna Lesko. "Şi eu ard în flăcări. Singurică pe aici?", a întrebat Mike. "De când nu ne-am mi văzut Mike. Şi când te gândeşti că ne ştim de 10 ani. Mike, mă gândesc că după o relaţie de atâţia ani, ştiu, am un copil, dar nu mă simt împlinită şi fericită. Am nevoie de un bărbat puternic, care să mănânce din sarmalele mele. Mike, sărută-mă", a spus Nasrin, în timp e ce o imita, în glumă, pe Anna Lesko. Dacă tot la fel au stat şi lucrurile în club rămâne de văzut, cert este că nu există fum fără foc, iar Mike Diamondz s-a cam contrazis în declaraţii.

Mike Diamondz, despre relaţia cu Anna Lesko

''Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o. Eu cred că atunci pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment. Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână așa. Nu știu dacă a fost un început de relație. Am ajuns acasă singur și am cercetat problema. Eu cu Anna mă știu de peste 10 ani, ea este o fată foarte senzuală și eu mereu am răspuns carismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeași atitudine. M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu își păstrează distanța e un semn'', a spus artistul la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro