Drama neştiută a Adrianei Trandafir! Actriţa şi-a pierdut mama la 15 ani. "Nu m-a luat prin surprindere plecarea ei, pentru că era așteptată"

+3 click pentru
galerie

Drama neştiută a Adrianei Trandafir! Actriţa şi-a pierdut mama la 15 ani. "Nu m-a luat prin surprindere plecarea ei, pentru că era așteptată" © Instagram

Adriana Trandafir este considerată drept una dintre cele mai bune actriţe ale ţării noastre. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, însă puţini sunt cei care ştiu drama prin care a trecut la doar 15 ani.

Adriana Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind arhicunoscută şi iubită de toată lumea. Şi-a început cariera în lumea teatrului de tânără şi a vrut mereu să facă ceea ce-i place. Actriţă consacrată, Adriana a dat viaţă multor persoanje care au rămas întipărite în sufletele tuturor, făcând furori cu rolurile pe care le-a avut în producţiile "Fructul Oprit" şi "Sacrificiul". 

Este mereu cu zâmbetul pe buze şi veselă, însă viaţa nu i-a oferit mereu şansa la bucurie, forţând-o să se maturizeze încă din adolescenţă. Actriţa şi-a pierdut mama la frageda vârstă de 15 ani, lucru care a determinat-o să devină femeia puternică şi muncitoare care este în prezent. Problemele mamei erau grave, iar artista a fost conştientă de ceea ce va urma. Totodată, nu s-a lăsat mai prejos şi a încercat să fie tare şi să ia situaţia în piept. "Nu m-a luat prin surprindere plecarea ei, pentru că era așteptată și… știam că se va întâmpla așa. Vezi tu, artista din mine întotdeauna s-a gândit cum o să fac, artistic vorbind, atunci când ea nu o să mai fie sau când o să-mi dau seama că nu o s-o mai am lângă mine sau la înmormântare cum o să fie. În sfârșit, în capul meu era un film, un adevărat film al acestui moment și acel moment s-a întâmplat altfel decât filmul din capul meu și din imaginația mea. Pur și simplu eram cu ea acasă, cu ea în cameră, a plecat, i-am aprins o lumânare și am adormit.", a declarat Adriana Trandafir pentru Libertatea.ro

Cu toate că era pregătită pentru ceea ce urma, durerea a fost una nemărginită, iar plânsul, cântatul sau orice altă formă de a-şi reveni, nu au fost de-ajuns pentru a acoperi pierderea mamei. "Acum îmi dau seama că durerea de atunci nu a fost atât de mare, pentru că, știi cum e, e nebunie. Dar după… Uite, acum mă gândesc că durerea e atât de mare încât nici nu poți să o spui, nici nu poți să o plângi, nici nu poți să o cânți, nici nu poți să o desenezi, nu poți decât să o trăiești și atât.", a continuat ea.

A avut mereu un sprijin de la cei din jur 

Familia a fost mereu lângă ea şi a ridicat-o de fiecare dată când simţea că totul se prăbuşeşte. Totodată, pe lângă cei apropiaţi, Adriana Trandafir a primit sprijin şi din partea cadrelor didactice sau a colegilor de breaslă. "În viață, am avut norocul să întâlnesc oameni și cred că majoritatea au fost femei care m-au sprijinit, care au însemnat pentru mine un reper: bunica, mama, învățătoarea mea, diriginta mea – doamna profesoară Iliescu Georgeta, la Liceul German, pe care l-am făcut în Pitești. Apoi am venit în București și am avut-o profesoară pe Leopoldina Bălănuță, pe urmă m-am angajat la Teatrul Giulești, atunci director era doamna Ileana Deleanu.", a încheiat actriţa pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro