Drama prin care a trecut Cornelia Rednic, după ce a slăbit 33 de kilograme în 3 luni. ''Nu recomand nimănui ce am făcut eu''

+4 click pentru
galerie

Drama prin care a trecut Cornelia Rednic, după ce a slăbit 33 de kilograme în 3 luni. ''Nu recomand nimănui ce am făcut eu'' © Instagram

Cornelia Rednic este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Mereu cu zâmbetul pe buze, energică și plină de viață, Cornelia Rednic și soțul ei, Lupu, le-au intrat la suflet fanilor.

Și pentru că artista știe cât de mult contează aprecierea publicului, Cornelia Rednic nu s-a sfiit niciodată să fie deschisă cu fanii săi, cu oamenii care o iubesc și care vor să știe cât mai multe lucruri despre ea.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp, atunci când artista a slăbit foarte repede nu mai puțin de 33 de kilograme. Cornelia Rednic a trecut printr-o schimbare foarte mare, însă una care nu i-a adus deloc bucurie. Pentru că se îngrășase destul de mult, artista a decis să slăbească pe cont propriu, fără să consulte vreun nutriționist. Așa că a slăbit 33 de kilograme prin înformtare.

Nimic mai greșit, pentru că Cornelia Rednic ajunsese să se uite în oglindă și să nu-i placă ce vede. Artista nu recomandă nimănui așa ceva, ci spune că sportul, pe care îl face acum, dar și o masă echilibrată reprezintă secretul unei siluete frumoase, așa cum Cornelia Rednic a ajuns să aibă și cum puteți vedea și voi în galeria foto.

„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidența. Mă simțeam urâtă. Mâncăm mere, morcovi, iaurt și uneori carne de pui fiartă. La oră 12:00 un iaurt, după niște morcovi, apoi la ora 17:00 niște cărniță de pui cu ceva legume. Când mi se făcea foame mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simțeam fără putere și mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regăseam. Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimănui ce am făcut eu", spunea Cornelia Rednic, în urmă cu ceva timp, potrivit Libertatea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro