După Andre şi 3 Sud Est, o altă trupă celebră din România se reuneşte. Bucurie mare pentru fani

+2 click pentru
galerie

După Andre şi 3 Sud Est, o altă trupă celebră din România se reuneşte. Bucurie mare pentru fani © Instagram

Bucurie mare pentru iubitorii de muzică bună. După trupa Andre şi 3 Sud Est, o altă formaţie din România se reuneşte. Vestea i-a bucurat enorm pe fani, care au tot sperat într-o minune ani la rândul.

Trupa Albatros, pentru că despre aceasta este vorba, a decis să se reunească şi să revină pe scenă în faţa publicului. Formaţia a fost una dintre cele mai iubite şi apreciate de după Revoluţie, iar hit-ul care a consacrat-o, ''S-a mărit armata'', încă face furori şi astăzi. Chiar dacă trupa a mai cântat la evenimente private, acum a venit momentul să se reîntoarcă pe adevărata scenă, în faţa oamenilor, aşa cum făcea cândva.

Formaţia Albatros era una dintre cele mai solicitate în acea vreme, iar oamenii se băteau pe bilete de fiecare dată. Lucrurile s-au schimbat, iar trupa a început uşor-uşor, din păcate, să-şi piardă din prestigiu. Acum, însă, Cristian Lepădat și Marian Melcescu, liderii trupei, sunt mai hotărâţi ca niciodată să rescrie istorie.

În plus, cei doi s-au reunit însă alături de alţi colegi, nu de cei din vechea trupă, şi speră ca lucrurile să decurgă excelent, mai ales că sunt dispuşi să încerce mai multe genuri muzicale. Noii membri ai formaţiei sunt Alexandra Stone, Denise Iurașcu și Alex Roșu.

“Componenţa s-a schimbat deoarece stilul de muzică pe care îl abordam acum este diferit. Ca instrumentişti, în trupa actuală am rămas, de la începturi, eu şi Marian Melcescu. Tinerii soliști aduc un plus de profesionalism şi – credem noi – un show de excepţie. Cerinţele au crescut şi necesitatea interpretării mai multor genuri. Practic, cântăm mai ulte genuri muzicale şi reuşim să transformăm orice apariţie într-un adevărat spectacol”, a spus Cristian Lapădat, potrivit Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro