După o căsnicie eșuată, Andreea Bălan a vorbit despre un posibil nou iubit: ”Eu cred că voi mai iubi și că voi mai fi iubită”

După o căsnicie eșuată, Andreea Bălan a vorbit despre un posibil nou iubit © Arhiva

La patru luni de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a fost sinceră cu fanii săi și a vorbit despre un posibil nou iubit. 

Viața Andreei Bălan a luat o altă întorsătură, atunci când a anunțat că mariajul ei cu tatăl fetițelor sale s-a încheiat, cei doi mergând acum pe drumuri diferite. 

Deși, ultima perioadă a vieții sale nu a fost una tocmai roz, Andreea Bălan spune că mereu încearcă să vadă partea plină a paharului și să se mulțumească cu faptul că atât ea, cât și familia ei este sănătoasă, lucru cel mai important acum pentru vedetă. 

Acum artista își dedică tot timpul fetițelor sale și carierei și spune că în acest moment nu este în căutare de un alt bărbat, însă crede cu tărie că va răsări soarele și pe strada ei. Luată la întrebări de către fani, artista a dezvăluit cum își vede viitorul amoros, dar le-a și oferit celor care o urmăresc câteva sfaturi despre viață.

”Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. În primul rând, trebuie să vindecăm dacă avem anumite probleme și apoi să fim liniștiți cu noi înșine. Este foarte important să nu ne punem piedici și să credem că dacă am avut un eșec în dragoste, înseamnă că nu vom mai iubi din nou. Eu cred în dragoste, cred că voi mai fi iubită, cred că voi mai iubi, dar nu trebuie să cauți și să fie ăsta un scop. Trebuie ca tu să fii fericită și să nu aștepți ca fericirea să ți-o dea un bărbat. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională și foarte multe femei care căută barbatul care să le facă fericite, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro