Patru luni de când Andreea Bălan a rămas singură cu cele două fetițe. Cum reușește cântăreța să se descurce cu micuțele, după separarea de soț: ”Nu e deloc ușor”

+3 click pentru
galerie

Patru luni de când Andreea Bălan a rămas singură cu cele două fetițe. Cum reușește cântăreța să se descurce cu micuțele, după separarea de soț: ”Nu e deloc ușor” © arhiva

Pentru Andreea Bălan viața a luat cu totul altă întorsătură în urmă cu patru luni, atunci când a anunțat în mod public că mariajul său cu George Burcea a ajuns la final! Vedeta a rămas cu cele două fetițe, iar acum trebuie mai tot timpul alături de ele, ceea ce nu-i ușor deloc! 

Andreea Bălan și George Burcea au ales în urmă cu 4 luni să o ia pe drumuri diferite în viață și să se separe, iar de atunci viața artistei s-a schimbat total. 

Fiind mamă a două fetițe, Andreea a rămas cu micuțele în casa construită de ea, iar fostul soț a plecat din locuința în care a stat cinci ani de zile! 

Pentru artistă nu este deloc ușoară viața cu cele mici, mai ales că George Burcea se implica destul de mult în creșterea micuțelor, iar acest lucru a fost deseori spus de Andreea Bălan și de fiecare dată l-a dat exemplu pe tatăl fetițelor sale. 

Acum, artistă este nevoită să fie și mamă și tată pentru micuțe, deoarece tatăl acestora vine doar o singură dată pe săptămână să le viziteze, iar asta se întâmplă doar pentru câteva ore, în restul timpului Andreea fiind cea prezentă ”la datorie”.

Într-un vlog de pe canalul său de YouTube, Andreea Bălan a mărturisit că îi este destul de greu cu cele mici, însă are parte și de ajutorul mamei sale care s-a mutat cu ea în casă, dar și de-al unei bone care stă până la ora 15:00 în casă.

”Nu e deloc ușor să ai doi copii, trei copii. E greu cu unul, d'apai cu doi, dar e important să fii pozitiv și să ai ajutor, să accepți ajutorul în jurul tău. Eu o am pe mama mea, avem și bonă care vine dimineața, dar de la ora 3  sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro