Nu mai există cale de împăcare, însă ce face Andreea Bălan când George Burcea își vizitează fetele în casa sa: ”Când vine tati mă bucur...”

+3 click pentru
galerie

Nu mai există cale de împăcare, însă ce face Andreea Bălan când George Burcea vine în casa ei în vizite la fetițe. ”Când vine tati mă bucur...” © instagram

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a încheiat în urmă cu patru luni, însă cei doi sunt nevoiți să dea nas în nas de fiecare dată când actorul vine în casa artistei pentru a-și vedea fetițele. 

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat în urmă cu 4 luni că drumurile lor s-au separat, iar că în curând vor ajunge la divorț și fiecare este liber să facă ce vrea. Ei bine, liber liber, dar cei doi foști soți vor fi mereu nevoiți să se vadă, iar asta nu pentru că ar mai exista vreun sentiment de iubire între ei, ci pentru că împreună au două fetițe care au nevoie de prezența ambilor părinți în viața lor.

Actorul vine în casa Andreei Bălan o dată pe săptămână pentru a petrece câteva ore cu fetițele sale, însă în tot acest timp artista se bucură și ea de prezența lui pentru că astfel poate avea și ea ”liber” de la statul cu fetițele sale, pentru că are toată încrederea în tatăl lor, chiar dacă despărțirea lor nu a fost deloc una prea ușoară.

Într-un vlog postat pe canalul ei de YouTube, Andreea Bălan a povestit că în momentul în care George Burcea vine în casa sa, ea se ocupă de pasiunile sale. 

”Când vine tati mă bucur și eu de timpul meu cu mine. Și cred că așa fac foarte multe mame care se ocupă full time de copii. În momentul în care vine tatăl să îi viziteze copiii, ele profita de acel timp sa facă un lucru pe care ele și-l doresc”, a spus Andreea Bălan. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro