Andreea Bălan, despre împăcarea cu tatăl fetițelor sale, înainte de separarea în fața judecătorilor. ”Nu cred că am putea să fim ca înainte”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, despre împăcarea cu tatăl fetițelor sale, înainte de separarea în fața judecătorilor. ”Nu cred că am putea să fim ca înainte” © arhiva

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în urmă cu 4 luni, însă iată că lucrurile nu s-au îndreptat deloc spre bine, iar în curând vor ajunge la divorț. Cântăreața a vorbit pe canalul său de YouTube despre faptul că nu va mai exista nicio cale de împăcare.

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea au decis să se separe în urmă cu 4 luni a luat în surprindere pe toată lumea, însă iată că cei doi vor ajunge în curând și în fața judecătorilor pentru a divorța. 

De-a lungul acestei perioade fanii au tot sperat că între cei doi va exista o cale de împăcare, însă lucrurile nu au stat deloc așa și se pare că nici nu se va întâmpla, după cum a spus chiar vedeta pe canalul său de YouTube într-un vlog în care s-a destăinuit fanilor. 

”Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube.

Cântăreața este cea care a rămas cu fetițele din mariajul cu George Burcea, iar zilnic ea se ocupă în totalitate de creșterea lor, fiind pe primul loc. Dacă până nu cu mulți ani pentru Andreea Bălan cariera era cea mai importantă, acum cele două comori din viața ei îi aduc toată fericirea din lume, iar artista se simte cu adevărat o femeie împlinită atunci când își vede micuțele bucuroase

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro