După scandalul cu fosta soție, Mihai Albu s-a schimbat total. Ce decizie a luat designerul de dragul fetiței: ”M-am consultat cu avocatul meu”

După scandalul cu fosta soție, Mihai Albu s-a schimbat total © Arhiva

După scandalul cu soția pe care Mihai Albu l-a făcut public, din cauza faptului că nu își putea vedea fetița, acum designerul a revenit la gânduri mai bune și spune că tot ce își dorește este o relație sănătoasă cu fata sa. 

Mihai și Iulia Albu au ajuns din nou la cuțite, după ce designerul a declarat faptul că fosta soție nu îi permite să își vadă copilul. După o serie de replici dure venite din ambele părinți, Mihai Albu a reușit să își revadă fiica. Însă, acum, creatorul de modă a analizat cât se poate de bine situația și, de dragul copilului, vrea să renunțe la orice ceartă cu fosta soție, însă doar dacă Iulia îi va permite să aibă o relație sănătoasă cu Mika. 

”Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat. Sunt mulți oameni care au trecut prin situații similare, în perioada asta de izolare. Ei m-au sfătuit chiar bine. Și, de sigur, m-am consultat și cu avocatul meu”, a spus Mihai Albu, conform ciao.ro.

Acum, la câteva zile de la cel mai răsunător scandal monden din ultima perioadă, Mihai Albu spune că nu își mai dorește conflicte cu fosta soție, însă relația cu fetița lor vrea să fie una cât se poate de normală, fără a aștepta acordul Iuliei la orice pas pe care vrea să îl facă spre copilul său. 

”Nu vreau să o acționez în judecată. Vreau să se intre în normal pentru programul de vizitare, și să pot lua legătura cu fetița oricând cred eu ca este necesar, și ea cu mine, fără să ceară acordul cuiva. Vrea să-mi spună un of, să-mi spună poate să-i mai cumpăr ceva, să-mi spună ce vrea. Iar eu să pot să o sun, la ore perfect normale să o întreb dacă e bine, sănătoasă, să povestim, să știu de ea. Sunt tatăl ei. Vreau să știu despre ea. Sunt îngrijorat să nu știu nimic despre copilul meu cu săptămânile. Ce mamă e aceea care acceptă așa ceva? Nu vreau să o fac mincinoasă pe Iulia, nu vreau să ne certam, vreau o relație frumoasă cu fetița mea, în limita legii”, a mai spus designerul pentru sursa mai sus menționată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro