Ea e cea mai răsfăţată! Anna Roman a primit un cadou de zeci de mii de euro de 8 Martie / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ea e cea mai răsfăţată! Anna Roman a primit un cadou de zeci de mii de euro de 8 Martie / VIDEO © Instagram

În luna femeii, vedetele noastre sunt răsfăţate la maximum de partenerii lor. Anna Roman, de exemplu, a primit un cadou fabulos, de la iubitul misterios! Dar nu vă gândiţi că a fost simplu! Totul, în viaţă, are un cost! Ca să o impresioneze pe frumoasa brunetă, bărbatul a scos câteva mii de euro din buzunar.

Anna Roman, cadou de mii de euro

Anna Roman este o femeie frumoasă, conştientă de atuurile sale. Iar când vine vorba despre cadouri, merită tot ce e mai bun şi mai... scump. Şi pentru că e 8 Martie, bruneta a primit un cadou substanţial. Bine, de fapt sunt două cadouri, dar le poartă pe aceeaşi mână, pentru că este vorba despre 2 brăţări foarte cunoscute, pe care mai multe dive din showbiz le deţin. 

Anna Roman, sfat pentru bărbaţii care sunt în pană de idei de 8 Martie

Nu ştim cu exactitate cine i-a cumpărat focoasei Anna brăţările, dar cel mai probabil sunt de la iubitul misterios. Brăţările nu sunt deloc ieftine, una dintre ele costă 3000 de dolari, iar cealaltă ajunge la aproape 8000 de dolari. Iar Anna nu a ratat momentul, şi s-a lăudat pe Instagram cu noile bijuterii. Mai mult decât atât, a postat şi un mesaj sugestiv pentru domnii care sunt în pană de idei în ceea ce priveşte cadourile de 8 Martie, potrivit Antena Stars.

Anna Roman este răsfăţată, pe lângă brăţări, a mai postat şi nişte genţi de la un brand de lux foarte cunoscut. Acum nu ştim dacă iubi a fost atât de generos încât i-a cumpărat şi o geantă ca să se asorteze cu brăţările, însă cert este că bruneta e tare fericită. A stat ea departe de ochii curioşilor şi nu prea a mai apărut pe la TV de când se iubeşte cu domnul misterios care i-a pus inima pe jar, însă nu ratează ocazia să ne mai arate cât de bine o duce pe pagina e de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro