Ea este fetița secretă a Andreei Raicu. ''M-a făcut să simt ce înseamnă să fii mamă''

+3 click pentru
galerie

Ea este fetița secretă a Andreei Raicu. ''M-a făcut să simt ce înseamnă să fii mamă'' © Instagram

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Cu zâmbetul pe buze de fiecare dată, plină de viață și debordând de energie, Andreea Raicu a devenit un model pentru multe femei.

În ultimii ani a ales să-și țină viața personală departe de ochii lumii, dar nu s-a sfiit să vorbească despre anumite subiecte ceva mai incomode, atunci când a fost întrebată.

De exemplu, multă lume s-a întrebat de ce vedeta nu a devenit mamă până acum. Ei bine, chiar dacă nu are un copil biologic, putem spune că frumoasa vedetă știe ce înseamnă sentimentul pur și curat de a fi mamă.

În urmă cu mai mulți ani, Andreea Raicu a decis să o ia în grijă pe o fetiță, Maria, care locuia într-un centru de copii. Vedeta a mers, în urmă cu mai mulți ani, în apropierea Sărbătorilor să-i viziteze pe micuții de acolo, moment în care a cunoscut-o pe Maria. Cele două au devenit de nedespărțit, iar în fiecare weekend și vacanță se vedeau și petreceau timp împreună.

La un moment dat, însă, micuța Maria a decis să se mute cu mama ei în Constanța, iar Andreea Raicu a pierdut legătura cu ea. Magia Crăciunului și-a făcut, însă, simțită prezența, anul trecut, atunci când Andreea Raicu și micuța Maria s-au revăzut. La fel și anul acesta, când au petrecut momente deosebite împreună, iar Andreea Raicu a reușit să-l cunoască și pe copilul Mariei, pentru că între timp acesta a devenit și mămică.

''Anul trecut, Crăciunul ne-a făcut un cadou minunat și ne-a adus din nou împreună. Ne-am scris, ne-am auzit la telefon, am împărțit poze și multe aminiri. Mi s-a făcut atât de dor de ea încât pe 30 decembrie am plecat la Constanța să o văd, după 6 ani. eri ne-am văzut din nou. De data acesta a venit ea la mine și am petrecut o zi întreagă împreună acasă, unde a crescut, în cameră ei. A fost un cadou minunat pentru amândouă, pe care îmi doresc să ni-l facem în fiecare Crăciun. Chiar dacă nu am un copil, cred că micuță Măria m-a făcut să simț ce înseamnă să fii mamă măcar și pentru câțiva ani'', a povestit Andreea Raicu pe blogul său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro