Ea este noua bombă sexy a muzicii populare. Gabriela Vladu, nepoata Stelianei Sima, îi calcă pe urme celebrei sale mătuşi / VIDEO

Ea este noua bombă sexy a muzicii populare. Gabriela Vladu, nepoata Stelianei Sima, îi calcă pe urme celebrei sale mătuşi / VIDEO © Captură

Poate fi noua bombă sexy a muzicii populare! Este tânără, seducătoare şi... are în vene sânge celebru, asta pentru că mătuşa ei e nimeni alta decât Steliana Sima.

Blonda cu triluri de ciocârlie are farmec, talent la muzică, dar şi... în bucătarie. Gabriela Vladu, olteanca focoasă şi ambiţioasă, şi-a prezentat la Acces Direct noua ei casă cu oglinzi pe tavan şi instalaţii electrice controlate... prin telefon.

Este sexi, tânără, platinată şi... studentă! Singură la părinţi, focoasa blondă Gabriela este plină de viaţă, dar şi de... pasiuni! Ei bine, dragostea pentru folclor i-a fost insuflată Gabrielei de celebra ei mătuşă, nimeni alta decât Steliana Sima.

''Să știi că la început nu mi-a plăcut atât de tare .. Ascultam și mătușa mea, Steliana Sima, a scos la un moment dat o piesă 'Am crescut pe lângă mine un puiuţ micuț de câine'. Și eu tot o fredonam prin casă, prin curte, și tatăl meu a avut ideea de a mă duce la profesorul de muzică, la domnul profesor Marin Urzican, care a văzut potențial, și a zis hai să începem'', a spus Gabriela Vladu la Acces Direct.

Gabriela Vladu are o casă care se învârte după soare

De la drumul muzicii, am luat, uşor, calea cochetei căsuţe pe care senzuala interpretă de muzică populară a arătat-o în premieră la Acces Direct. Piesa de rezistenţă a locuinţei este un tavan extensibil. Însă nu doar tavanul e impresionant. Şi instalaţia electrică e şi ea una de top. În reşedinţa cu stil şi foaaaarte spaţioasă, toate obiectele de decor sunt alese cu mare grijă. Şi dacă tot am amintit de decoraţiuni, ajungem şi la una din piesele de colecţie care fac parte din decorul casei: un tablou personalizat, aurit, primit la ceas aniversar.

Mergem şi în dormitorul Gabrielei, unde mobila este accesorizată cu cristale, iar draperiile sunt din catifea gri. Ce să mai, toată casa se învârte după soare, dar mai bine vă invităm să urmăriţi imaginile de mai jos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro