Veste mare despre Edith şi Ali de la MPFM. Toţi fanii i-au felicitat

+3 click pentru
galerie

Veste mare despre Edith şi Ali de la MPFM. Toţi fanii i-au felicitat © Instagram

Edith şi Ali sunt unii dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu. Chiar dacă emisiunea s-a terminat acum mulţi ani, dragostea publicului pentru cei doi a rămas aceeaşi, iar acest lucru s-a observat în emisiunea Dragoste fără secrete de la Antensa Stars, unde cei doi au participat.

Edith şi Ali de la Mireasă pentru fiul meu au fost extrem de iubiţi, char dacă relaţia lor nu a mers în cel bun fel în competiţie. Cei doi s-au cunoscut şi au început o relaţie de dragoste. Din păcate la un moment dat, între ei a existat o ruptură, iar Ali a ieşit din competiţie. Cei doi nu şi-au mai vorbit, iar Edith a fost chiar la un pas de a începe o nouă relaţie cu Geo, care a intrat în casă special pentru ea.

În cele din urmă, Edith nu a format un cuplu cu Geo, iar la puţin timp după ieşirea din competiţie ea şi Ali au anunţat că formează, din nou, un cuplu. De această dată, se pare că lucrurile sunt cât se poate de serioase, pentru că ei au reuşit să pună bazele unei relaţii extrem de puternice, iar la finalul emisiunii Dragoste fără secrete, din această vară, Edith a fost cerută în căsătorie de Ali.

După finalul emisiunii, mulţi nu au mai ştiut nimic de Edith şi Ali, care au fost destul de reticenţi în informaţii. Acum, însă, avem veşti noi despre ei şi vi le povestim şi vouă. Astfel, Edith şi Ali de la Mireasă pentru fiul meu au plecat, din nou, în străinătate pentru a munci. Fanii i-au felicitat pe reţelele sociale pentru curajul pe care l-au avut, mai ales că nu este uşor să pleci într-o ţară străină şi să fii departe de familia ta.

Nu este pentru prima oară când cei doi merg să muncească peste hotare. Înainte de participarea la Dragoste fără secrete, Edith şi Ali au făcut acelaşi lucru. În plus, pentru că vor să ţină legătură atât cât pot cu oamenii care îi iubesc, aceştia postează, atunci când au timp, imagini cu ei din Scoţia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro