Edith s-a certat cu Rozi de la "Dragoste fără secrete". "Am învăţat cum să fiu atentă la oameni ca tine"

+2 click pentru
galerie

Edith s-a certat cu Rozi de la "Dragoste fără secrete". "Am învăţat cum să fiu atentă la oameni ca tine" © Foto: Captură

După neînţelegerile pe care Cătălin şi Maia le-au avut, acum a venit rândul unui alt conflict, dintre Edith şi Rozi, de această dată. 

Edith a ţinut să-i dea replica colegei sale, după ce aceasta ar fi făcut referire la faptul că Edith a mai fost concurentă la o altă emisiune, făcând referire la "Mireasă pentru fiul meu". După ce a adresat tot ce a avut de zis, Rozi a ţinut să-şi spună şu ea punctul de vedere.

"Nu mai este o atmosferă foarte plăcută, cum era înainte să intre ultimele trei persoane, pentru că Alex este un băiat bun. În privinţa înţepăturilor concurentei Rozi că am concurat la un alt show. Singura experienţă pe care am acumulat-o de acolo este să fii atentă la oamenii ca tine şi la oamenii care pe grupuri se ascund în spatele unor poze, probabil şi tu faci parte din oamenii ăia, care îţi înjură familia şi aruncă săgeţi. Singurul câştig al meu din acea emisiune este acest bărbat care mă face cea mai iubită femeie", a spus Edith la Antena Stars.

"Când spun că nu am găsit în acest concurs ceea ce am lăsat mă refer la sentimentele care erau. Înainte ni se spunea să venim cu o oră de emisiune în platou toată lumea era fericită, acum spun că da de ce, iar în timpul emisiunilor ne dădeam toţi cu părerea", a spus Rozi.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest