Șoc! Cu cine formează Edward Sanda un cuplu. Este o prezentatoare cunoscută

+3 click pentru
galerie

Șoc! Cu cine formează Edward Sanda un cuplu. Este o prezentatoare cunoscută © Antena Stars

Telespectatorii „Star Matinal de Weekend” au avut parte de un moment uluitor, chiar în direct. Invitat în emisiune, Edward Sanda a vorbit despre viața lui personală, răspunzând celei mai înflăcărate întrebări, de pe buzele multor oameni: este singur sau într-o relație? Chiar atunci, a venit... bomba!

Nasrin Ameri, prezentatoarea emisiunii, a spus cuvintele la care nimeni nu se aștepta.

„Hai să oprim aici întrebările și controversele. E cazul să recunoaștem public: eu și Edward Sanda formăm un cuplu!”, a fost anunțul lui Nasrin, care a luat pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe colegul ei, Andrei Ștefănescu.

Bruneta a continuat: „Nu voiam să facem public acest lucru pentru că, știți cum e, la început avem nevoie să ne cunoaștem mult mai bine... Eu sunt și ușor geloasă! Și ea are foarte multe fane înfocate și eram într-un fel geloasă, dar el mi-a demonstrat că mă iubește cu adevărat și îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea.”

Nu, nu, nu! Nu vă grăbiți însă cu felicitările. Totul a fost, bineînțeles, doar o glumă. Chiar înainte de acest moment, cei doi prezentatori și Edward Sanda au vorbit despre faptul că viața privată a artistului este un subiect de dezbatere de mare interes. Așadar, cu umorul ei caracteristic, Nasrin a făcut o mică poantă care să mai „calmeze” spiritele celor care privesc mult prea atent viața persoanlă a cântărețului.

„Sunt foarte fericită să am așa un om în viața mea”, a concluzionat Nasrin, care a reușit cu brio să se mențină cât se poate de serioasă pe tot parcursul momentului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro