Edward Sanda, în centrul atenției încă din copilărie. Cum arăta cântărețul înainte de a cunoaște celebritatea

+3 click pentru
galerie

Edward Sanda, în centrul atenției încă din copilărie. Cum arăta cântărețul înainte de a cunoaște celebritatea © arhiva

Edward Sanda este unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi, iar asta o spun toate adolescente care îl întâlnesc pe tânărul de doar 22 de ani. Ei bine, cântărețul a știut dintotdeauna cum să se facă placut, iar de curând a postat o fotografie din copilărie la care fanele au suspinat minute în șir. 

Edward Sanda reușește mereu să se facă remarcat prin stilul său propriu, dar asta nu se întâmplă de acum, ci încă din copilărie. Cântărețul de doar 22 a știut mereu cum să ia ochii domnișoareleor, exact ca astăzi. Acesta a publicat de curând o fotografie din copilărie. Tânărul muzician purta la ochi niște ochelari negri, iar hainele deja erau unele dintre cele mai căutate de copiii din vremea aceea. 

Trecând anii, Edward Sanda a evoluat, iar astăzi este unul dintre cei mai căutați artiști de la noi. Tânărul a fost mereu discret cu viața sa personală, însă atunci când a avut ceva de spus a zis fără să ocolească subiectul. La doar 22 de ani, Edward Sanda a trecut printr-o relație, dar care din păcate s-a terminat în urmă cu puțin timp. Chiar dacă a suferit, artistul a trecut peste deoarece dacă stăm să ne gândim după numărul de aprecieri pe care le strânge zilnic la poze, fetele sunt topite după el.

"Ei, s-a întâmplat o extorsiune... De ceva timp (n.r. s-a produs despărţirea). Acum sunt mult mai atent. La un moment dat ajungi să nu îţi mai pui aşa sufletul pe tavă. Au fost mai multe lucruri. (...) Nu pot să trec în relație peste minciună", a spus artistul la Antena Stars, în urmă cu ceva timp legat de despărțirea de iubită. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro