Elena Cârstea, sfâșiată de durere! Vedeta își plânge cele 2 surori moarte: „Mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură”

+3 click pentru
galerie

Elena Cârstea, sfâșiată de durere! Vedeta își plânge cele 2 surori moarte: „Mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură” © arhivă

Elena Cârstea, artista din generația de aur a muzicii ușoare românești trăiește o adevărată dramă. Cântăreața și-a pierdut, pe rând, 2 surori și de atunci, nimic în viața ei nu mai poate fi la fel vreodată. 

S-a mutat în America, dar nu și-a uitat niciodată viața din România. Elena Cârstea este o femeie împlinită, dar unele lucruri ce au avut loc în viața ei nu pot fi uitate niciodată și, din când în când, îi mai aduc o urmă de tristețe în suflet. 

Elena Cârstea a suferit enorm și nu o dată, ci de 2 ori, căci surorile ei s-au prăpădit pe rând și au avut o soartă cumplită. Artista și-a pierdut prima soră din cauza cancerului, cu doar 2 ani în urmă, iar pe cea de-a doua a pierdut-o pe vremea când aceasta nu avea decât 28 de ani. Timpul a trecut, dar Elena Cârstea nu a putut niciodată să uite dramele care au marcat-o și care au făcut-o să lăcrimeze de atâtea ori. 

Elena Cârstea, mesaj dureros pentru surorile moarte

Pe contul ei de Facebook, Elena Cârstea a postat un mesaj extrem de dureros, dar și emoționant, pentru cele 2 surori ale ei, ambele moarte. Artista a scris că îi este foarte dor de ele și că se simte singură. 

„Draga mea Ofe, mi-am propus să nu fiu tristă și să plâng azi, pentru că sufletul meu plânge de când ai plecat. Să faci un chef pe cinste în Grădina Raiului cu Sanda, mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură, în rest toate sunt relativ ok. Mai dă un semn din când în când și să nu bei prea multă palincă! Te iubesc la nesfârșit, în infinit”, a scris Elena Cârstea pe Facebook, în ziua în care sora ei, Ofelia, trebuia să-și aniverseze ziua de naștere. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest