Elena Cârstea, în stare de șoc după ce a aflat că Leo Iorga a murit: "Îmi este groază"

Elena Cârstea, în stare de șoc după ce a aflat că Leo Iorga a murit: "Îmi este groază" © Facebook

Vestea că Leo Iorga a murit a devastat-o pe Elena Cârstea! Vedeta a trăit un adevărat șoc atunci când a deschis aplicația de Facebook și a văzut știrea că artistul sa stins din viață. 

Elena Cârstea spune că îi este groază să mai vadă astfel de informații. Dacă recent vestea că Mihai Constantinescu a căzut ca o lovitură grea pentru toți cei care l-au cunoscut, acum o altă vestea extrem de tristă a apărut: și Leo Iorga s-a stins din viață, după opt ani în care s-a luptat cu o boală grea. 

"Îmi este groază să mai deschid pagina de facebook să văd numai vești rele. Azi am aflat că a mai plecat un coleg spre cer .Dumnezeu să te odihnească Leo, să-ți găsești liniștea într-un loc mai bun. Plâng cu lacrimi triste, amare pentru toți colegii și prietenii pe care i-am pierdut departe de tară", a scris Elena Cârstea. 

Prietenii Elenei Cârstea au reacționat și ei și au transmis mesaje. Cu toții sunt în stare de șoc, dat fiind faptul că știau că Leo Iorga este un luptător și așteptau întotdeauna numai vești bune de la el. 

Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019. Artistul se afla de mai multe zile în spital, după ce a fost diagnosticat cu pneumonie. De asemenea, în urmă cu opt ani i-a fost extirpat un plămân, după ce fusese diagnosticat cu cancer. De-a lungul timpului a fost operat de mai multe ori deoarece boala recidiva în diferite locuri ale corpului. 

Pe rețelele de socializare, toți cei apropiați lui Leo Iorga au postat mesaje triste, de condoleanțe pentru familia îndurerată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro