Elena Gheorghe, omagiu sfâșietor adus bunicii sale: „Fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simți mereu aproape”

+3 click pentru
galerie

Elena Gheorghe, omagiu sfâșietor adus bunicii sale: „Fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simți mereu aproape” © Instagram

Din păcate, Elena Gheorghe a pierdut acum câțiva ani pe cineva drag. Bunica ei s-a stins din viață, iar acest eveniment dureros a lăsat o suferință cumplită în sufletul cântereței. De curând, artista i-a adus un omagiu deosebit, chiar pe scenă, iar fanii au fost emoționați până la lacrimi.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, atât pentru talentul, cât și pentru naturalețea sa. Artista este extrem de transparentă cu fanii săi, menținând o relație foarte strânsă. Așadar, vedeta a ținut să le împărtășească un gest emoționant, adus ca omagiu bunicii sale.

Elena Gheorghe s-a despărțit de bunica sa acum trei ani, în 2017, când aceasta sa s-a stins din viață. A fost una dintre cele mai dragi și importante persoane din viața ei, ținând cont de faptul că a susținut-o permanent să cânte frumoasa muzică armânească. Recent, artista a susținut un spectacol pe scenă în care a ales să poarte o ținută cu totul inedită. Cântăreața a îmbrăcat o rochie superbă, de culoare mov, pe care era imprimat chipul bunicii sale.

„Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată, pentru că îi păstrăm mereu în gânduri și amintiri. Cred că fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simți mereu aproape, pe care îl va purta veșnic în inimă. Pentru ei toți, să aprindem stele!⭐️⭐️⭐️, a scris Elena Gheorghe în dreptul unei fotografii de la spectacolul în care a purtat rochia cu imaginea bunicii sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro