Formează un cuplu de invidiat, dar au pariat totul pe iubirea lor! Elena Gheorghe și soțul său, relație interzisă: „Tata era mai rece cu el”

+3 click pentru
galerie

Formează un cuplu de invidiat, dar au pariat totul pe iubirea lor! Elena Gheorghe și soțul său, relație interzisă: „Tata era mai rece cu el” © Instagram

Toată lumea știe că Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Cu toate că acum sunt de nedespărțit, cei doi au trecut prin multe încercări de-a lungul vieții și s-au luptat cu absolut tot ce le-a stat în cale, pentru a rămâne împreună. 

Dacă acum formează unul dintre cele mai iubite și unite cupluri din showbizul românesc, Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, nu au trecut mereu prin lapte și miere. Astfel, cei doi au pariat totul pentru iubirea lor și chiar dacă părinții Elenei l-au privit un pic rece la început pe Cornel, lucrurile s-au așezat pe parcurs. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, artista a povestit totul despre începuturile relației cu Cornel. 

„Părinții mei îl cunoșteau pe Cornel pentru că îmi era coleg și prieten, iar când lucrurile au devenit mai serioase, am avut ceva emoții. La început, tata era mai rece cu el, probabil că voia să-l testeze și mă gândesc că era normal. A fost primul și singurul băiat pe care l-am prezentat părinților, eu fiind fiica cea mare, astfel că trebuia să vadă și ceilalți frați ai mei cum se întâmplă dacă aduc pe cineva acasă” a povestit Elena Gheorghe, pentru viva.ro. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro