Elena Gheorghe, surpriză colosală din partea soţului. "M-a pus să mă aranjez și nu mi-a zis unde mergem"

+3 click pentru
galerie

Elena Gheorghe, surpriză colosală din partea soţului. "M-a pus să mă aranjez și nu mi-a zis unde mergem" © Instagram

Elena Gheorghe este una dintre cele mai admirate artiste de la noi, iar acest lucru se datorează atât muzicii, cât şi vieţii personale pe care o are. Elena Gheorghe este o femeie împlinită şi un model pentru orice reprezentantă a sexului frumos.

Elena Gheorghe, surpriză din partea soţului

Elena Gheorghe este o artistă ocupată şi mereu dispusă să facă orice pentru fani. Ba chiar alege să se dedice total carierei şi de multe ori uită să se bucure de momentele pe care trebuie să şi le dedice ca femeie. În ceea ce priveşte viaţa personală, din fericire, Elena Gheorghe îl are alături mereu pe soţul ei, care îi este şi coleg de trupă. Dar chiar şi aşa, cei doi nu au timp să petreacă atât de mult cât şi-ar dori, tocmai de aceea, soţul artistei a decis să-i facă în această seară o surpriză pe cinste. Cornel şi-a scos soţia în oraş la cină, însă surpriza a fost că Elena Gheorghe nu ştia unde merge.

Cornel a vrut ca totul să fie ca la carte şi chiar a reuşit. Drept mulţumire pentru felul în care fost luată prin surprindere de soţul său. Elena Gheorghe le-a povestit şi fanilor surpriza de care a avut parte, fiind extrem de entuziasmată.

"M-a pus să mă aranjez și nu mi-a zis unde mergem, a zis doar că ne întâlnim cu cineva. Când am ajuns la restaurant, un loc superb, unde n-am mai fost până acum, mi-am dat seamă că vom fi doar noi doi, în sfârșit doar noi doi. Am mâncat cea mai bună baby caracatița ever. M-aș putea obișnui cu o cină romantică măcar o data pe săptămâna. Câteodată trebuie să mai lăsăm treburile deoparte chiar dacă sunt multe și “urgente” și să ne facem timp pentru persoanele dragi. În definitiv cel mai important lucru este dragostea. Seară romantică va doresc și vouă", a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro