Elena Ionescu a fost la un pas de tragedie, după ce mama ei a fost operată pe creier: „Avea șanse minime de supraviețuire”

+3 click pentru
galerie

Elena Ionescu a fost la un pas de tragedie, după ce mama ei a fost operată pe creier © Instagram

Elena Ionescu, ex-Mandinga, a trecut printr-o adevărată dramă. Artista a fost la un pas de a-și pierde mama, care a fost supusă unei dificile operații pe creier. Experiența a traunatizat-o pe brunetă, care a povestit cât de cumplite au fost momentele prin care a trecut.

Extrem de apropiată de familia ei, Elena Ionescu a trecut printr-o dramă înfiorătoare. Mama ei a fost la un pas de moarte, din cauza unei tumori pe creier care a tot recidivat și nu îi dădea deloc pace.

Drama Elenei Ionescu. Mama ei aproape a murit

Despre această experiență a vorbit recent. Chiar dacă întâmplarea a avut loc acum doi ani, amintirea încă îi este aprinsă în minte și se gândește cu groază la clipele prin care a trecut.

„În urmă cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire”, a povestit Elena Ionescu, care spune că doar o minune a salvat-o pe cea care i-a dat viață.

„A văzut moartea cu ochii, era inconștientă, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale.”

Elena Ionescu spune că părinții ei au fost cei mai mari fani, în special mama ei, care i-a fost mereu alături și care a susținut-o emoțional pe vedetă. De cealaltă parte, tatăl artistei a fost un bine primit ajutor financiar.

„Tata s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, să pot finanța un album și un videoclip, acum 20 de ani. Și-a sacrificat jobul la acel moment”, a mai povestit Elena Ionescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro