Elena Ionescu, după divorțul de soțul ei. „Cred că pentru fiecare există o jumătate”

+3 click pentru
galerie

Elena Ionescu, după divorțul de soțul ei. „Cred că pentru fiecare există o jumătate” © Instagram

Elena Ionescu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, şi-a surprins fanii vara trecută cu vestea că divorţează de soţul ei, Dragoş. Iată ce spune vedeta după despărţire!

Elena Ionescu este o femeie frumoasă şi talentată. La 31 de ani, vedeta se bucură de un succes uriaş în lumea muzicii, datorită vocii sale inconfundabile şi trăieşte bucuria de a fi mamă, având un băieţel minunat de trei anişori. Din păcate însă, pe plan sentimental lucrurile nu au mers atât de bine pentru vedetă. Ea şi fostul său soţ, Dragoş, au hotărât de mai multă vreme că cel mai bine ar fi să o ia pe drumuri separate.

Deşi a trecut printr-un divorţ, Elena Ionescu este mereu cu zâmbetul pe buze şi la fel de optimistă în ceea ce priveşte dragostea. După spusele sale, cântăreaţa este foarte încrezătoare că îşi va găsi la un moment dat în viaţă sufletul pereche, cel care o va face fericită.

"Eu sunt o familistă convinsă și pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată și părinții mei nu au divorțat, nu au avut nicio treabă cu despărțirile în viață,  întotdeauna  mi-am dorit să am o familie și de aceea am și încercat asta și mi s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit. Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă. Așa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!", a mărturisit Elena Ionescu pentru Ciao.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro