Ultima oră! Elena Ionescu a ajuns de urgenţă la spital!

+3 click pentru
galerie

Ultima oră! Elena Ionescu a ajuns de urgenţă la spital! © Instagram

Clipe delicate pentru Elena Ionescu. Îndrăgita artistă a ajuns de urgenţă la spital, potrivit Antena Stars. Elena Ionescu a ajuns pe mâinile medicilor, care urmeează să-i dea şi un diagnostic.

Elena Ionescu a trecut prin clipe grele în ultima perioadă

Ultimele luni din viaţa Elenei Ionescu nu au fost cele mai uşoare. Îndrăgita artistă a trecut prin clipe grele odată cu divorţul de soţul său, bărbatul căruia i-a dăruit un copil. Astfel, potrivit Antenei Stars, Elena Ionescu a ajuns la spital vineri dimineaţă, iar surse din spital au precizat că artista a fost supusă unor investigaţii. Din fericire, însă, se pare că nu ar fi vorba despre nimic grav.

Elena Ionescu a anunţat divorţul de Dragoş

„În viaţă este foarte important să realizezi când poţi trece mai departe, până unde poţi să tolerezi şi ce vrei de la viaţă. Şi părerea mea este că m-am grăbit puţin. (...) Într-o relaţie trebuie să funcționeze amândoi, să îşi dorească amândoi acealeaşi ;lucruri şi să muncească îna ceasi direcţie. Dar trebuie să avem un ţel comun. Cred că asta a fost, pripirea asta şi dorinţa de a crea o familie pentru Răzvănel. A fost un pas pe care l-am făcut responsabil la momentul respectiv, dar cu o doză de euforie. Şi uite, că viaţa îţi arată uneori că lucrurile nu stau chiar așa”, a precizat Elena Ionescu, la „Agenția VIP”.

Dragoş şi-a refăcut viaţa

Iată că la scurt timp după ce Elena Ionescu a anunţat divorţul, fostul ei soţ a decis să nu stea prea mult timp singur, iar paparazii Spynews l-au surprins în compania unei domnişoare blonde.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro