Elena Udrea, pe ultima sută de metri cu pregătirile! Ultimele detalii despre botezul fiicei

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea, pe ultima sută de metri cu pregătirile! Ultimele detalii despre botezul fiicei © arhivă

Elena Udrea a lăsat deoparte problemele cu legea pentru moment şi se axează pe ultimele pregătiri pentru botezul fiicei sale, Eva Maria. Evenimentul mult aşteptat are loc vineri, 20 septembrie şi se anunţă a fi unul spectaculos!

Vineri, 20 septembrie, Elena Udrea îşi botează fetiţa pe care o are cu Adrian Alexandrov, Eva Maria. La ora 15:00, micuţa va fi creştinată, iar mai apoi, la un restaurant de lux va avea loc petrecerea. 

Joi, Elena Udrea nu s-a prezentat la Curtea de Apel, deşi a avut termen, dat fiind faptul că a fost foarte ocupată cu pregătirile de botez.

Săptămâna trecută, Elena Udrea a fost întrebată dacă Traian Băsescu este naşul de botez al copilei, iar fosta blondă de la Cotroceni a infirmat! Cu toate acestea, a ţinut secrete numele naşilor. Tot ce se ştie sigur până în acest moment este că Eva Maria, fiica Elenei Udrea, va avea două perechi de naşi, nişte prieteni apropiaţi, potrivit Antena3.

Vă reamintim că, în urmă cu ceva timp, Adrian Alexandrov şi Elena Udrea se gândeau să-i facă Alinei Bica propunerea de a fi naşa de botez.

Data aleasă de Elena Udrea şi Adrian Alexandrov nu este una "la întâmplare". Pe 30 septembrie, Eva Maria împlineşte un an! Astfel, cei doi părinţi s-au gândit că este momentul perfect pentru ca micuţa să fie şi botezată. În aceeaşi zi, va fi şi ruperea turtei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest