Elena Udrea, prima apariție publică de când s-a întors în ţară: "Mă bucur mult că sunt acasă"

Elena Udrea, prima apariție publică în fața judecătorilor de când s-a întors în ţară: "Mă bucur mult că sunt acasă" © captură video

Elena Udrea a ajuns joi dimineaţă la Curtea de Apel Bucureşti. Este prima sa apariţie publică de când s-a întors din Costa Rica. 

Însoţită de Adrian Alexandrov, Elena Udrea a ajuns la Curtea de Apel pentru procesul privind finanţarea campaniei electorale din anul 2009. Este acuzată de luare de mită şi spălare de bani. 

"Mă voi prezenta la toate termenele, mă bucur mult că sunt acasă. Eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre bine în România, în general, și în justiție. Am motivele mele pentru care cred lucrul acesta. Nu vreau să fac analize, nici să spun ce părere am, care sunt motivele pentru care am plecat sau pentru care am venit.

Sunt o mulțime de motive, multe le știți. Să o iau de la capăt, ce s-a întâmplat, cine a fost? Eu nu vreau să răspund la anumite întrebări. Nu vreau să o iau de la capăt cu toate subiectele. Știe toată lumea de ce am plecat în Costa Rica, cine m-a judecat, cine a fost în spate", a spus Elena Udrea, potrivit Antena3. 

Între timp se pregăteşte de botezul fiicei sale şi a lui Adrian Alexandrov

Potrivit informaţiilor apărute recent, Elena şi Adrian au deci să îşi boteze fetiţa pe data de 20 septembrie. Atunci, micuţa Eva Maria va împlini un anişor. Locaţia unde va avea loc evenimentul nu este cunoscută încă şi nici cine vor fi naşii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro