Ellie White, primele declarații după ce casa i-a fost atacată de hoți, în miez de noapte: ”A tras draperia și a văzut două persoane fugind”

+3 click pentru
galerie

Ellie White, primele declarații după ce casa i-a fost atacată de hoți, în miez de noapte: ”A tras draperia și a văzut două persoane fugind” © Instagram

Clipe cumplite pentru Ellie White, după ce casa i-a fost atacată de hoți, în miez de noapte. Artista a făcut primele declarații în legătură cu incidentul care a avut loc. Ce s-a întâmplat, de fapt?

”A crezut că este pisică”

Ellie White, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, a trecut prin momente cumplite, după ce casa i-a fost atacată de hoți, în miez de noapte. Vedeta a povestit la Antena Stars cum s-a petrecut tot, oferind primele declarații legate de acest incident. Cântăreața susține că soțul ei este cel care a auzit zgomot, deoarece era treaz la ora aceea. 

Inițial, credea că este o pisică, însă, în cele din urmă, după ce a tras draperia, Doru, soțul artistei, a văzut două siluete fugind. Ellie a recunoscut că sunt șocați de cele întâmplate, neașteptându-se vreodată la așa ceva. 

”A fost puțin șocant pentru noi ce s-a întâmplat. AM avut vizita unor persoane la noi în curte, încercau să intre în casă, dar am avut noroc că Doru a fost prezent. El nu se culcă așa devreme ca și noi și mai rămâne puțin peste. Ușa de la terasă este încuiată peste noapte, doar ca terasa este închisă cu niște geamuri de sticlă și aseară, Doru a lăsat ușa deschisă în ideea în care pisica noastră mai iese seara din casă, să se plimbe. Și la un moment dat, in timp ce stătea la televizor liniștit, a auzit pe cineva butonând ușa de la terasă. A crezut că este pisica. S-a ridicat, a aprins becul de la terasă și când a tras draperia a văzut două persoane fugind. Nu i-a văzut că erau cu spatele.”, a declarat Ellie White la Antena Stars. 

”A venit poliția, dar mai greu cu prinsul”

De asemenea, vedeta susține că prin același incident a trecut și vecinul său, în urmă cu câteva săptămâni. Din cauza faptului că nu toate persoanele din cartier vor un sistem de supraveghere constant, toți ceilalți au trebuit să renunțe la această idee. Artista și soțul au sunat de urgență la 112, însă era prea târziu, deoarece hoții fugiseră. 

”Și vecinului de lângă i s-a întâmplat același lucru cu câteva săptămâni în urmă. În urma lucrurilor care s-au întâmplat cu vecinul, era în discuție să ne facem un sistem de supraveghere în tot cartierul, dar e de ajuns ca o persoană să nu fie de acord, cum s-a întâmplat și la noi. Așa că am simțit cum este să îti intre cineva sau sa incerce să îți intre în casă. Avem și persoane care patrulează n cartier, între 12 și 5 noaptea, dar s-au nimerit între cele două patrule El s-a panicat. A ieșit după ei. A venit poliția, dar mai greu cu prinsul. Copiii nu știu nimic și nici nu le vom spune că se vor panica și nu are sens. Pe mine m-a trezit Doru că dormeam. Era și el foarte speriat. Noi chiar nu am avut ce să facem că s-a dus Doru și a vorbit cu patrula din cartier, dar nu ai unde să îi găsești”, a adăugat artista. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro