FOTO / Lora, mai sexy ca niciodată direct din Bali! Blondina s-a pozat goală imediat cum a ieșit din duș, iar bărbații au fost șocați: ”Altceva”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lora, mai sexy ca niciodată direct din Bali! Blondina s-a pozat goală imediat cum a ieșit din duș, iar bărbații au fost șocați: ”Altceva” © Instagram

Lora, Lora, ce ne faci tu nouă? Direct din Bali, artista s-a pozat goală, imediat cum a ieșit din duș, iar bărbații au fost șocați! Fotografia a făcut furori în mediul online! 

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai bune artiste de la noi din țară, Lora se numără printre divele care debordează de sex-appeal. O prezență aparte și mereu excentrică atunci când vine vorba de atuurile sale fizice, blondina reușește să bage în boală toți bărbații! Ei bine, asta a făcut și acum, însă, nu oricum, ci direct din.. Bali! 

Pe contul de Instagram, blondina a postat o fotografie într-o ipostază incendiară. Cu un prosop care îi acoperă doar jumătate din corp, Lora a scos la iveală doar ce Ghenu vede acasă, în așternuturi. Vă dați seama că fotografia a avut un real succes, din moment ce blondina a strâns peste 8.000 de aprecieri în scurt timp.

Cât despre reacțiile bărbaților.. acestea au curs în lanț la fotografia vedetei, fanii întrecându-se unii pe ceilalți în comentarii care mai de care mai incitante. ”Altceva!!!!!/ Uauuuuu/ Mama lui de prosop!😂/ 😘Ești superba/ Ești unicată Lora👏/ Bună Lora ești superbă 💓”, sunt doar o parte dintre reacțiile internauților. 

A fugit din țară să uite de pierderea mamei

Pierderea mamei nu a fost ușoară pentru Lora, provocând un gol imens în sufletul artistei. În urmă cu ceva timp, blondina a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de cea care i-a dat viață, dar și un mesaj plin de emoție, prin care se citește durerea provocată de ființa iubită. 

”Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje. Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine..”, a scris Lora. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro