Edward Sanda, șocat în direct, la Antena Stars! O tânără a susținut că artistul a lăsat-o însărcinată și a părăsit-o: „O să am un copil cu tine”! Cum a reacționat 

+4 click pentru
galerie

Edward Sanda, șocat în direct, la Antena Stars! O tânără a susținut că artistul a lăsat-o însărcinată și a părăsit-o: „O să am un copil cu tine”! Cum a reacționat © Antena Stars

Premieră în platou la ”Star Matinal”! Edward Sanda a fost tras la răspundere de o fană, în direct. ”Diana” susține că a rămas însărcinată, iar artistul o ignoră și nu-i răspunde la mesaje! Ce se întâmplă de fapt? 

Edward Sanda, ce-ai făcut? Artistul a fost invitat în platoul emisiunii ”Star Matinal” de la Antena Stars, acolo unde a interpretat noul său hit. Imediat după, pe numărul de telefon al emisiunii, fanele au trimis milioane de mesaje, fiind înnebunite după cântărețul nostru. Si dacă lucrurile s-ar fi rezumat doar la niște mesaje, bine ar fi fost, căci ce a urmat, este ceva de neimaginat!

Nasrin și Dima au fost surprinși de mesajul trimis de la una dintre fane, care cerea insistent să intre în direct cu artistul ei preferat, susținând că ar fi o mare bucurie pentru ea. Deși până acum, acest lucru nu a fost posibil, cei doi prezentatori s-au gândit să facă o faptă bună și să-i aducă zâmbetul pe buze tinerei. 

”Eu sunt însărcinată! Este copilul tău, Edward!”

”Nu pot să cred că sunt în direct”, au fost cuvintele fanei imediat cum a intrat telefonic în platoul emisiunii. Doar că, imediat ce ”visul” i-a devenit realitate, un adevărat coșmar a început pentru Edward Sanda, căci ”Diana”, pe numele ei, l-a acuzat pe artist în direct că are un copil cu el, susținând chiar că știe și de ”alunița lui în formă de inimioară”, de pe brațul drept.

”Ai o aluniță în formă de inimioară pe brațul drept, Edward! Acest om pe care voi îl aveți în platou, nu este capabil să recunoască ce a făcut. Și atunci am simțit să fac eu chestia asta, ca să mă sunați. Noi am avut ceva frumos și în urma acestui lucru.. Tremur! Voi nu înțelegeți.. Eu sunt însărcinată! Este copilul tău, Edward! Nu-i normal să nu răspunzi la mesaje!”, a fost mesajul pe care ”Diana” l-a transmis în direct. 

Edward, cât și Nasrin și Dima, au rămas șocați la cele auzite, artistul acuzând-o pe tânără că vrea să devină cunoscută pe spatele lui. Însă, scandalul nu s-a oprit aici, căci tânăra din Timișoara a continuat să-l acuze. 

”Uite, sunt bătăile inimii copilului tău”

”Ți se pare că vreau să mă fac de rușine la televizor și să plâng și să spun că am un copil cu tine?”, a fost reacția tinerei, care se înneca în propriile lacrimi. ”Cum aș putea să știu de aluniță, dacă nu am fost cu el, cum?!”, a continuat ea. 

Și șocul cel mai mare, acum a apărut: Diana a trimis ecografia copilului, în direct, iar toată lumea a amuțit. ”Uite, sunt bătăile inimii copilului tău, înțelegi chestia asta? Sunt dispusă să fac orice, ai fost singurul bărbat din viața mea. Înțelege! Tu erai totul pentru mine, totul! Înțelegi?!”, a afirmat Diana. 

Totul a fost o farsă

Ca să lămurească situația, Edward și-a dat sacoul jos și a arătat alunița la cameră și.. surpriză: era în formă de inimioară! Tânăra a declarat că este dispusă să vină în platou și să demonstreze tot. În cele din urmă, după ce a șocat pe toată lumea, ”Diana” a cerut să vorbească în liniște cu Edward. 

”Edward, te pup. Îmi place cum cânți și nu sunt însărcinată cu tine. Te pup. A fost o farsă!”, a zis ”Diana”. Drept urmare, totul a fost o farsă, iar Edward Sanda a intrat în jocul celor de la ”Star Matinal”! Cu toate că a fost uimit de așa-zisele acuzații, la final, artistul s-a amuzat pe seama ”incidentului” prin care a trecut. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro